Roborock H6 – компактна безжична прахосмукачка

Roborock H6 е компактна, лека и мощна вакуумна прахосмукачка

Вакуумните прахосмукачки Roborock се радват на популярност по целия свят. Новият безжичен модел на компанията H6 потвърждава високото ниво на продуктите с този бранд.

В периода от 14 до 21 май тече кампания за предварителни поръчки на Roborock H6 на специална цена от 339 евро в глобалния онлайн магазин Geekbuying – с купон H63399 за отстъпка от 60 евро (регулярната цена на прахосмукачката е 399 долара), плюс подарък на стойност няколко десетки евро. Доставките от склад в Германия започват на 2 юни.

Roborock H6 разчита на безчетков мотор 420W, който осигурява доста голяма всмукателна мощност от 150 AW – достатъчна за премахване на частици и акари от дълбоки килими, легла и тапицерия на автомобили.

Roborock H6 почиства ефективно килими, легла, тапицерия в автомобила…

Всмукателната мощност се увеличава интелигентно, когато вакуумната прахосмукачка открие килим. 50-ватов мотор задвижва антистатични четки от въглеродни влакна с близо 4000 об/мин (RPM) чрез издръжливи зъбни колела с голям въртящ момент.

Ролка с мека четка, въртяща се със скорост 1100 RPM, почиства лесно пода от прах и твърди отломки. Антистатичните материали и конструктивното изпълнение поддържат четката чиста за по-дълго време без поддръжка.

Петстепенната система за пречистване на въздуха филтрира до 99,97% от частиците с големина до 0,3 микрона, като така елиминира замърсителите и алергените.

Roborock H6 има полезен бутон за задържане на вакуумирането

Проектирана прецизно с качествени материали и лека батерия, вакуумната прахосмукачка тежи само 1,4 кг. Това я прави удобна за пренасяне от стая в стая, до колата и на други места, където е необходима.

Roborock H6 е първата безжична вакуумна прахосмукачка, която използва литиево-йонна полимерна батерия. Разработена за Roborock, батерията осигурява невероятна продължителност на работа от 90 минути в режим „еко” и 10 минути в режими „макс”.

Яркият OLED екран на прахосмукачката предлага лесен достъп до критичната информация, включително нивото на батерията, оставащото време, избрания режим, сигналите за поддръжка и други данни.

Roborock H6 разполага с LED панел за важната информация

Прахосмукачката е създадена с идеята за лесно използване. Предвиден е бутон за задържане, при натискането на който вакуумът работи непрекъснато, без да се налага да държите постоянно спусъка – с него можете само да стартирате или спирате вакуумирането.

Roborock H6 е пригодена също за удобно поддържане. Предните и задните филтри, както и цялата кофа за прах се изваждат лесно за измиване – поддържайки ги чисти, ще удължите техния живот.

Неприятният шум е сведен до минимум от шумозаглушаващата камера и усъвършенстваното управление на въздушния поток и допълнително намален от задния филтър.

Roborock H6 регулира интелигентно всмукателната мощност при почистване на килими

Не на последно място, опциите за докинг станции за зареждане със самостоятелен и стенен монтаж улесняват намирането на идеалното място за съхранение на прахосмукачката.

Roborock H6 се предлага с много аксесоари вътре в кутията – в нея ще намерите най-различни четки, удължител, гъвкава тръба, приспособления за стенен монтаж и захранващ адаптер.

Купи: Можете да поръчате безжичната прахосмукачка тук: Roborock H6 – на цена от 339 евро с купон за отстъпка H63399. Промоцията е валидна в периода от 14 до 21 май, а доставките започват от 2 юни.

Подарък: С всяка поръчка на Roborock H6 ще получите едно от следните устройства:

  • Xiaomi Mi Band 4 – смарт гривна на стойност $35,99;
  • Haylou GT1 Plus – безжични слушалки на стойност $27,99;
  • STmagic SPT31 128GB – портативен външен SSD на стойност $42,99.

Коментар