IFA 2020 все пак ще се проведе присъствено

IFA 2020 ще отвори врати за участници от бизнеса в началото на септември
(снимка: IFA Berlin / Twitter)

Технологичното изложение IFA 2020 се очертава като едно от първите индустриални събития от началото на пандемията, което ще се проведе с личното присъствие на участниците. Това ще се случи от 3 до 5 септември в Берлин.

Новината от април, че IFA се отменя за първи път след Втората световна война, се оказа преувеличена. Организаторите заявиха, че, въпреки пандемията, изложението все пак ще се проведе с личното присъствие на участниците.

През април организаторите не обявиха категорично, че ще анулират IFA 2020, а по-точно, че обмислят нов формат за провеждане на изложението, като обещаха да публикуват подробности на по-късен етап.

И така, добрата новина е, че IFA 2020 ще се проведе присъствено. В него обаче ще могат да участват само представители на бизнеса. Не се предвиждат посещения на широка публика в представянията и експозициите.

Събитието, планирано за 3-5 септември в Берлин, ще се състои от четири отделни части, във всяка от които могат да присъстват не повече от 1000 души на ден. В същото време организаторите обещават спазване на „най-високите хигиенни стандарти”.

Но поради ограниченията за пътуване и разбираемите страхове на потенциалните посетители при липса на ваксини и лекарства за COVID-19, може да се предположи, че на IFA 2020 ще има значително по-малко хора, отколкото в предишни години.

В същото време всеки, който се интересува от изложението, ще има възможност да се запознае онлайн с представянията на последни технологии.

Коментар