JIMMY JV83 Pet – световна промоция за €169,99

Новата ръчна прахосмукачка JIMMY JV83 Pet е удобна и многофункционална

Напоследък все по-търсени стават безжичните ръчни прахосмукачки, които са леки и удобни, но това все по-рядко е за сметка на възможностите им. Тези домашни помощници се справят с всевъзможни замърсители и се отличават с висока ефективност на почистване.

На промоция в момента се предлага новият модел JIMMY JV83 Pet – ограничени бройки (100) са налични за поръчка в глобалния онлайн магазин Geekbuying на цена от €169,99 с купон за отстъпка 4YLYKEOI (спестявате €10 от промоционалната цена) и безплатна доставка от европейски склад на търговеца в Германия.

JIMMY JV83 Pet почиства ефективно както твърди подове, така и килими

На първо място, тази ръчна прахосмукачка се отличава с безчетков цифров мотор с мощност 420W, 100 000 об./мин., всмукателна мощност 135 AW и ефективност 55% – показатели, които я правят сравнима с пълноразмерни прахосмукачки с кабел и поради това по-неудобни за използване.

В същото време JIMMY JV83 Pet е много лека и маневрена. Тя има ергономичен дизайн с ъгъл на дръжката 65° и тежи само 1,5 кг – несъмнено подобен уред е комфортен за използване, изисква малки усилия от потребителя по време на почистване и пренасяне.

JIMMY JV83 Pet се отличава с ергономичен дизайн с с ъгъл на дръжката 65°

Новата безжична прахосмукачка се справя с всякакви замърсявания в жилището. Тя събира не само фин прах, но и по-големи частици. JIMMY JV83 Pet разполага с 50-мм ролка с четки с голям диаметър, задвижвана от мощен дигитален мотор, и почиства педантично както твърди подове, така и килими, дивани, секции и други повърхности.

Иновативната структура на механизма с четката спомага за отделяне на всички видове косми в чашата за събиране на прах по време на почистването. Така се предотвратява оплитането на косми от домашните любимци, например, около ролката с четката.

JIMMY JV83 Pet обира насекоми и буболечки от матрака

Тази ръчна прахосмукачка е доста издръжлива. С едно зареждане на пакета от батерии 7х2500 мАч, можете да почиствате жилището си в продължение на 60 минути без прекъсване, преди да се наложи отново да заредите. За улеснение, изразходваният пакет с батерии може да се откачи от уреда и да се замени с друг, вече зареден.

JIMMY JV83 Pet се доставя в комплект с различни накрайници, което позволява да се използва за различни цели и на различни места, вкл. твърди подове, килими, матраци и др. Основната четка комбинира мека и твърда част, за да почиства ефективно различни повърхности. Предвидена и електрическа четка за насекоми и буболечки.

JIMMY JV83 Pet е многофункционален уред – почиства всякакви повърхности

Чашата за събиране на прах се откача лесно – с натискане на един бутон – и може да се мие с вода, което важи и за филтъра по стандарт HEPA. Комплектът на JIMMY JV83 Pet включва и база за зареждане, в която се поставят батериите, както и захранващ адаптер. Зареждането им до пълния капацитет от електрическата мрежа отнема около 4-5 часа.

Ето обобщено няколко предимства на новата прахосмукачка:

  • мощна – 420W мотор, 135AW всмукателна мощност;
  • сменяем пакет батерии 7х2500мАч;
  • комбинира твърда и мека четка;
  • почиства твърди и меки повърхности;
  • предотвратява оплитане на космите около ролката;
  • HEPA филтърът може да се мие.

Комплектът на прахосмукачката включва разнообразни накрайници

Купи: JIMMY JV83 Pet – на цена от €169,99 с купон за отстъпка 4YLYKEOI (спестявате €10 от промоционалната цена) и безплатна доставка от склад в Германия.

Коментар