DYU D3 – градско е-колело с младежко излъчване

Електрическото колело DYU D3 е идеално за придвижване в града

Ако търсите модерен е-велосипед с младежко излъчване, моделът DYU D3 вероятно ще ви допадне. Той е лек, сгъваем, с издръжлива батерия и привлекателен дизайн за тийнейджърите.

Направен от лека алуминиена сплав, DYU D3 Еlectric Bike е достатъчно силен, за да вози човек с тегло до 120 кг при максимална скорост до 25 км/ч, с регулиреума височина на седалката и сгъваема конструкция за лесно пренасяне и съхранение. Е-колелото се предлага на цена от $596,24 в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от склад в Германия.

DYU D3 Еlectric Bike се отличава с характерен дизайн и малки гуми

Ето и по-подробно характеристиките на е-велосипеда. Моделът е оборудван с малки 14-инчови гуми, които позволяват на по-младите ездачи да се наслаждават на плавно каране с максимално сцепление. Седалката с регулируема височина – в рамките на 15 см – дава възможност за настройка до перфектната позиция за комфортно каране.

DYU D3 Еlectric Bike е издръжлив велосипед. Литиевата батерия с капацитет 10Ah 36V и интелигентна система за управление осигурява пробег до 45-50 км в чисто електрически режим и до невероятните 65-70 км при каране в асистиран режим. Зареждането става за 6 часа. Е-колелото, оборудвано с безчетков мотор, развива максимална скорост 25 км/ч.

DYU D3 Еlectric Bike е модерен велосипед, който ще допадне на тийнейджърите

Макар и да изглежда малко и детско, това е-колело може да издържи ездачи с тегло до 120 кг, благодарение здравата конструкция от алуминиева сплав. Безопасността при возене е осигурена от двойна спирачна система на предното и задното колело – спирачният път при сух път е 1,8 метра, а при мокър – 2,5 метра.  Предвидени са и всевъзможни защити, вкл. от късо съединение, прегряване, презареждане, ниско напрежение и др.

DYU D3 Еlectric Bike разполага с удобен LCD дисплей, на който можете да следите по всяко време ключови показатели като скорост, изминато разстояние и състояние на батерията. Нещо повече, придружаващото мобилно приложение ви позволява да проверявате данните на електрическия велосипед и на своя смартфон.

DYU D3 Еlectric Bike се сгъва за по-лесно пренасяне и удобно съхранение

Не на последно място, младежкото е-колело е лесно за пренасяне и удобно за съхранение, благодарение на сгъваемата си конструкция. То е по-леко от велосипедите с големи гуми, предлагани в онлайн магазина Cafago, които разгледахме наскоро – тежи около 19 кг, а в сгънато състояние има размери 116х29х74 см.

Предният LCD панел показва важни данни за колелото

В заключение, DYU D3 Еlectric Bike е идеално колело за градски условия – за пътуване до училище, по работа, за пазаруване и просто за забавление в парка и по алеите. Дизайнът определено го позиционира като е-велосипед за младежи, още повече, че моделът е достъпен в три цвята – черен, червен и бял. В комплекта влизат самото колело и зарядно устройство.

Е-колелото се предлага в няколко цвята за различни вкусове

Купи: DYU D3 Еlectric Bike – на цена от $596,24 с безплатна доставка от Германия

Коментари по темата: „DYU D3 – градско е-колело с младежко излъчване”

добавете коментар...

  1. Мария вълева

    Как да си закупя DYU D3 е колело от Германия

Коментар