Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner – умна прахосмукачка

Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner почиства пода бързо и интелигентно

Когато говорим за роботизирани прахосмукачки, на фокус са техните интелигентни функции. Нали именно тези уреди са призвани да ни отменят в рутинните домашни ангажименти като ръчното почистване на жилището.

Вакуумната прахосмукачка-робот Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner е проектирана именно с идеята да бъде интелигентен и самостоятелен чистач, който разтоварва максимално от тази работа своите стопани. Уредът се предлага в момента на привлекателна цена от 299,99 евро в глобалния онлайн магазин Cafago, с доставка от склад в Германия.

Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner разполага с умни системи за навигация

Този роботизиран уред е безценен помощник, който премахва педантично праха и мръсотията от пода и поддържа жилището чисто без особени усилия. С височина от само 3,7 инча, прахосмукачката на Xiaomi е достатъчно тънка, за да достигне и до най-трудно достъпните места под дивана, леглото или мебелите.

Максималната всмукателна мощност на Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner е 2100Pa, благодарение на което уредът си върши работата, за която е предназначен,лесно и бързо. В него са заложени три режима за почистване, според различните нужди – сухо почистване, измиване и комбинация от двата (сухо и мокро).

Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner преодолява с лекота препятствия от 2 см

За максимално удобство, този високотехнологичен уред се доставя с резервоар 2-в-1 (300 мл за прах и 200 мл за вода), както и с два мопа. Интелигентният електрически резервоар за вода с 3 настройки на количеството предпазва пода от накисване.

Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner използва LDS лазерна навигационна система за по-бързо сканиране на помещението и точно картиране. По време на почистването 12 многопосочни прецизни сензора помагат за оценка на околната среда и избягване на препятствия. Преодоляването на препятствия с височина до 2 см не е никакъв проблем за прахосмукачката.

Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner може да се управлява дистанционно с мобилно приложение

Нещо повече, технологията за интелигентно, динамично планиране на пътя намалява вероятността за многократно почистване на едни и същи площи и така пести енергия на батерията, която е с капацитет 3200 мАч. Прахосмукачката и придружена от зарядна станция с инфрачервен сензор и е способна да се презареди автоматично.

Големи възможности дава и мобилното приложение, с което можете дистанционно, от смартфона, да управлявате Xiaomi Pro Vacuum Cleaner безжично през Wi-Fi, включително да планирате почистване, да картографирате в реално време, да почиствате зони и конкретно място, дори да задавате виртуални стени за зони, които не желаете да бъдат почиствани.

Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner е способна да почиства под легла и дивани

Прахосмукачката е проектирана за лесно обслужване – можете да я разглобите без никакви усилия, за да замените части. Освен това е доста лека и компактна – тежи само 3,6 кг и има размери 152х74,6х99,5 мм, така че няма да е проблем да я пренасяте където желаете.

Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner е налична в два цвята – черен и бял (опция). Доставя се с монтирани кутия за прах, почистваща четка и валяк. Наборът от аксесоари включва 2-в-1 резервоар, две четки, док за зареждане, един моп стент и два мопа. Ще намерите в комплекта и инструкции за експлоатация.

Роботизираната прахосмукачка на Xiaomi е налична в два цвята – черен и бял

Купи: Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner за 299,99 евро с безплатна доставка от Германия

Коментари по темата: „Xiaomi Pro Robotic Vacuum Cleaner – умна прахосмукачка”

добавете коментар...

  1. Малчо

    Спокойно се побира на дланта ми и в джоба ми.

Коментар