COVID-19 Monitor – информира подробно за обхвата на заразата

COVID-19 Monitor помага за проследяване на еволюцията на заразата във всички държави
(екранна снимка: COVID-19 Monitor)

Преди няколко месеца Световната здравна организация обяви COVID-19 за пандемия, поради многобройните случаи на заразени от този вирус по цял свят. Оттогава насам се появиха много услуги и приложения, които дават подробна статистическа информация за разпространението на заразата.

Независимо къде се намира, всеки човек може сравнително лесно да получи информация в реално време относно обхвата на коронавирусната пандемия с помощта на приложението COVID-19 Monitor. Достъпът до данните изисква инсталиране на Windows Desktop Gadgets или друга подобна програма. След като приключите с това, вече ще сте готови да ползвате пълноценно COVID-19 Monitor.

Прозорецът по подразбиране показва информация за разпространението на коронавируса в глобален мащаб, включително брой на откритите случаи, брой на смъртните случаи, както и брой на всички възстановени пациенти. Също така можете да преглеждате подробна информация за всяка държава в отделен прозорец.

Приложението включва интегрирана функция за търсене, която позволява лесно намиране на конкретна държава и по-задълбочен анализ на наличната информация. Освен това ще получите и по-ясна представа за сериозността на ситуацията в световен мащаб, тъй като можете лесно да сортирате данни по общия брой открити случаи.

COVID-19 Monitor помага за проследяване на еволюцията на заразата във всички засегнати държави, като същевременно предоставя възможност за персонализиране на цветовете по подразбиране, според личните предпочитания. Опцията за ъпдейт позволява актуализиране на информацията само с едно щракване на мишката, без да чакате 30-минутния интервал за обновяване.

Даунлоуд: COVID-19 Monitor

Коментар