Roborock S7 – почиства пода със силата на звука

Roborock S7 издига на следващо ниво автоматизираното почистване

Нова роботизирана прахосмукачка с най-модерни технологии идва на европейския пазар. Тя е от известен бранд и издига на следващо ниво автоматизираното почистване на дома.

Моделът Roborock S7 прави европейската си премиера на цена от $499,99 – валидна при поръчки в периода от 24 до 29 март в онлайн магазина Geekbuying, който дава отстъпка от $50 при използване на купон при покупката. Купонът може да се получи след регистрация с имейл адрес на промоционалната уеб страница.

Roborock S7 е достъпна за поръчки на специална цена за европейската си премиера

Този нов и атрактивен домашен помощник идва с редица иновации, като най-интересната от тях е технологията VibraRise, която преобразява почистването със силата на звука – забравете за влаченето с мокра кърпа. Сега кърпата търка пода със скорост до 3000 пъти в минута. С електронен резервоар за вода от 300 мл, уредът почиства дълбоко и ефективно.

Използвайки ултразвуков звук, моделът S7 разпознава килимите с изключителна точност. А подобрената плаваща четка поддържа множество равнини на движение – тя прилепва по-близо до пода и следва плътно настилката, дори при неравни повърхности, за да осигури възможно най-добро почистване.

Новата, изцяло гумена четка на Roborock S7 е по-трайна и стабилна

Roborock S7 използва и нова, изцяло гумена четка за дълготрайно почистване на мръсотията. Старият, „настръхнал” дизайн на четката е заменен с перка, направена изцяло от каучук, която е по-трайна и стабилна.

Оборудвана с HyperForce система, прахосмукачката Roborock S7 разчита на всмукателна мощност 2500 Pa за улавяне на фин прах върху твърди подове, косми от килими и всякакви други трудни за отстраняване частици.

Roborock S7 е удобен и лесен за обслужване домашен помощник

Резервоарът за вода от 300 мл осигурява безпроблемно почистване на до 200 кв. метра за една сесия, а кошът за боклука е достатъчно голям – с обем 470 мл може да се пълни с дни. Уредът се захранва от батерия 5200 mAh, която се зарежда до пълния си капацитет за около 3 часа.

Roborock S7 се отличава и с прецизно картографиране, благодарение на усъвършенствана LiDAR система, която съставя подробни карти на жилището и идентифицира стаите на до четири нива.

Можете да поръчате новата прахосмукачка тук: Roborock S7 Sonic Mopping на цена от $499,99 с купон за отстъпка (след регистрация с имейл), с доставка от Полша за $6,40 с PL DHL Express, освободена от мита. Промоцията е валидна за периода 24-29 март.

Новата прахосмукачка Roborock S7 е достъпна в черен и бял цвят

В допълнение, първите 50 регистрирани за Roborock S7 ще получат като подарък, безплатно, портативен вентилатор NEXFAN на стойност $50. А участието в томбола дава шанс за допълнителни купони на стойност до $100 и дори за спечелване на Roborock S7.

Коментари по темата: „Roborock S7 – почиства пода със силата на звука”

добавете коментар...

  1. ха

    сяо ми, ама тук представеният продукт не е ли също само прахосмукачка? Да не би да има функционалност и като поднос на хранителни продукти. Ако е наистина така, то поздравления за хрумването – поръчваш си сладки, след което си ги ядеш най-свински като трошиш яко на пода, но си спокоен, защото подносът ще обере боклука.

  2. сяо ми

    За мен това е най-смислената инвестиция, която съм правил от много години насам.
    Моделът ми е друг, обаче – само прахосмукачка.

  3. Батман

    Толкова е шумен, че боклука сам бяга в другата стая.

  4. Вау

    дрън

  5. ха

    >Други оферти?
    Потърси за “роботрон принтер”.

  6. Anonymous

    Други оферти?

Коментар