Jimmy H Series прахосмукачки – европейска премиера

Новите прахосмукачки Jimmy H Series почистват ефективно, благодарение на напреднали технологии

Нова серия ръчни прахосмукачки Jimmy H Series излиза на европейския пазар. Това са практични и достъпни като цена уреди за почистване на дома, които са компактни, леки и удобни за използване, а освен това работят на батерия, без обременяващи кабели.

Трите нови модела Jimmy H Series – Jimmy H8, Jimmy H8 Pro и Jimmy H9 Pro – се предлагат с голяма отстъпка – до 70% – в периода от 6 до 12 април в глобалния онлайн магазин Geekbuying. Цените започват от €184,99 за модела Jimmy H8. Усъвършенстваният вариант Jimmy H8 се предлага за €236,99, а върховият модел в серията Jimmy H9 Pro струва €364,99.

Всички нови потребители на Geekbuying могат да се възползват от купон NEWUSERS за отстъпка от 2%. В допълнение, абониране за имейл бюлетина на търговеца осигурява още 5% отстъпка.

Ръчната вакуумна прахосмукачка Jimmy H8 е елегантна, практична и удобна

Jimmy H8 е ръчна прахосмукачка с всмукателна мощност 25000 Pa, задвижвана от 500W безчетков мотор. Тя е достатъчно мощна, за да изсмука частици и акари, залегнали дълбоко в килимите, леглата или в тапицерията на автомобила. С едно зареждане на батерията 2500 мАч може да почиства в продължение на 60 минути.

Моделът поддържа четири режима на работа по отношение на консумацията: еко, турбо, максимален и автоматичен, при който чувствителни сензори разпознават различните типове подове и настройват мощността на уреда за най-ефективно почистване. LED дисплей показва режима, заряда на батерията, кодове за грешки и други показатели.

Jimmy H8 тежи около 1,5 кг и има всмукателна мощност 160AW

Прахосмукачката идва с две опции за зареждане – с монтирано на стената зарядно или отделно зарядно за батерията. Чашата за боклука е с капацитет 0,5 л. Специален дизайн предотвратява навиването на косми от домашни любимци или човешка коса по време на почистване.

Ръчната прахосмукачка Jimmy H8 Cordless Vacuum Cleaner може да се поръча в момента на цена от  €184,99 с купон за отстъпка JIMMYH8 и доставка до България от склад в Полша за $5,94 с PL DHL Express.

Моделът Jimmy H8 Pro е способен да работи по-дълго на батерия и предлага повече гъвкавост

Усъвършенстваният модел Jimmy H8 Pro предлага някои подобрения, които повишават удобството и ефективността на почистване. Така например, с едно зареждане на батерията тази прахосмукачка може да работи по-дълго – до 70 минути (вместо 60). За целта Jimmy е вградила по-мощна батерия 3000 мАч.

Освен това потребителите получават по-голяма гъвкавост при почистване, благодарение на многоъгълния конектор, включен в комплекта на прахосмукачката. Той позволява, например, лесно почистване на библиотеки и други мебели, където се налага огъване на рамото на прахосмукачката под различен ъгъл.

Jimmy H8 Pro е многофункционална прахосмукачка с разнообразни възможности за почистване

Прахосмукачката е много лека – тежи само 1,51 кг. Зареждането на батерията отнема около 4-5 часа. Шумът, по данни на производителя, е 80 dB. Всмукателната мощност е както на предходния модел – 25000 Pa и 160AW.

Можете да поръчате Jimmy H8 Pro Cordless Vacuum Cleaner на цена от €236,99 с купон за отстъпка JIMMYH8PRO и доставка до България от склад в Полша за $7,66 с PL DHL Express.

Вакуумната прахосмукачка Jimmy H9 Pro има всмукателна мощност 200AW

И накрая, Jimmy H9 Pro e най-класният модел в новата H серия. Тази прахосмукачка предлага още по-голяма мощност – 600W безчетков мотор осигурява мощност 200AW (спрямо 160AW за останалите два модела). Нещо повече, батерията с капацитет 3000 мАч поддържа работата на уреда в продължение на 80 минути (спрямо 60 и 70 минути за другите два модела).

За Jimmy H9 Pro не е проблем почистването под мебелите

Гъвкавата метална тръба се движи автоматично под различен ъгъл при почистване на различни зони, като може да почиства под мебели с по-малко усилия. Тя позволява на почистващата глава да влиза свободно във всякакви ниски зони. Предвидени е също допълнителна четка за дълбоко почистване на килими.

Настилките стават като нови след почистване с Jimmy H9 Pro

Чашата за боклука има с 20% по-голям капацитет – 0,6 л вместо 0,5 л, което означава по-продължително почистване, без необходимост от обслужване на прахосмукачката. Както и останалите модели, H9 Pro използва патентован циклонен дизайн, който намалява загубата на всмукателна мощност.

Мощната ръчна прахосмукачка Jimmy H9 Pro Cordless Vacuum Cleaner е достъпна за поръчки в момента на цена от €364,99 с купон за отстъпка JMH9PRO и доставка до България от склад в Полша за $10,85 с PL DHL Express.

Коментар