Xiaomi VIOMI SE Upgraded – най-изгодният почистващ робот

Подобреният почистващ робот VIOMI SE Upgraded Version идва с обновена LDS система за навигация

VIOMI, водещият производител на смарт устройства за дома, част от екосистемата на Xiaomi, пуска на пазара подобрен модел на един от най-успешните си продукти – роботизираната прахосмукачка VIOMI SE, от която са продадени 200 000 броя по целия свят.

Новият модел Xiaomi VIOMI SЕ Upgraded Version идва на цена под $270 в официалния магазин на марката в AliExpress (от 10:00 ч. българско време на 21 юни) и с възможности, които са присъщи на по-скъпите роботи за почистване, предлагани на пазара.

Защо този модел се позиционира като най-изгодното предложение на пазара за роботизирани прахосмукачки? Има няколко основания за това. На първо място, VIOMI SE Upgraded Version идва с отлична система за мокро почистване Y-Mopping 2.0, която конкурира роботи, по-скъпи със $100!

VIOMI SE Upgraded Version може да изпълнява гласови команди от Alexa

Второ, това 2-в-1 уред за мокро и сухо почистване, който включва електрически резервоар за вода с обем 200 мл и кутия за прах 300 мл. Способен е да почисти на един „пас” помещения с площ до 220 кв. метра.  Роботът, оборудван с дълготрайна батерия Samsung с капацитет 3200 mAh, може да работи автономно в продължение на 120 минути, а след презареждане възобновява почистването от мястото, на което е прекъснал.

Японският безчетков мотор Nidec осигурява всмукателна мощност 2200Pa при 1500 об/мин. Нещо повече, силата на засмукване може да се контролира от приложението Xiaomi Mi Home или от гласовия асистент Alexa (поддръжката на Alexa, в допълнение към Google Assistant, е новост спрямо предишния SE модел).

Роботът може да почиства по предварително зададен график с помощта на мобилно приложение

Освен това VIOMI SE Upgraded Version се отличава с LDS система за лазерна навигация, която извършва бързо и точно картографиране дори в сложна среда. Автоматично идентифицира стаите и почиства прецизно, без да влиза и излиза многократно от същата стая, и никога не се губи. Алгоритъм с изкуствен интелект начертава точно маршрута и подобрява ефективността на почистване с 30%, докато вградените 12 набора от сензори помагат на робота да избегне препятствията по пътя.

VIOMI SE Upgraded Version позволява на своя собственик да планира почистването за различно време и в различни дни, като подържа 7 графика и 5 карти за етажи и стаи, което е особено удобно за многоетажни жилища. С помощта на мобилно приложение, можете да задавате забранени за почистване зони, виртуални стени и виртуални бариери.

VIOMI SE Upgraded Version автоматично картографира жилището и съхранява 5 карти за почистване

Не на последно място, VIOMI SE Upgraded Version е изработена от висококачествени материали, има стилен и елегантен дизайн, с бял цвят. Роботизираната прахосмукачка идва също така с многоезикова поддръжка, което я прави лесна за използване от потребители по целия свят.

За кого е предназначен този интелигентен уред? Несъмнено, от неговите възможности могат да се възползват хората с домашни любимци, които постоянно отделят косми по пода и мебелите, както и семействата с малки деца, където бъркотията е ежедневие. Друга категория потенциални клиенти са обитателите на апартаменти с голяма площ или многоетажни къщи.

VIOMI SE Upgraded Version работи тихо и избягва препятствията, благодарение на набор от сензори

Роботът е подходящ за подарък на възрастни и хора с увреждания, а също и за всички, които искат да обновят своята прахосмукачка до по-актуален модел, но бюджетът не им стига за Roborock S5 max, 360 S7 или Xiaomi Mi Robot.

Роботизираната прахосмукачка VIOMI SE Upgraded Version вече се предлага в официалния магазин на VIOMI в Aliexpress на „флаш” цена от $269,99 в периода от 21 до 25 юни (от 10:00 ч. българско време). Нови клиенти на магазина могат да разчитат на отстъпка от $3, а след използване на допълнителен купон SEUPGRADE за отстъпка от $30 крайната цена за купувачите от Европа пада до $236,99.

Можете да спестите $30 от цената на VIOMI SE Upgraded Version с използване на купон SEUPGRADE

Поръчките започват да се изпълняват от германски или полски складове в рамките на 24 часа след плащането, а купувачите ще получат продукта след 2-7 дни без допълнително данъчно облагане.

В допълнение, ще бъдат раздадени като подарък 360 броя кърпи за мокро почистване или HEPA филтри на случайно избрани купувачи в периода 21-23 юни.

Брандът VIOMI разполага с локални европейски центрове за следпродажбено обслужване

Почистващият робот VIOMI SE Upgraded Version се доставя с 5 години гаранция и следпродажбено обслужване от европейски центрове (в Германия и Полша), включително онлайн услуги за бързи отговори, ремонт и замяна на продукта.

Коментари по темата: „Xiaomi VIOMI SE Upgraded – най-изгодният почистващ робот”

добавете коментар...

  1. Diabolo

    Пишеш пълни глупости. Вземи си някой при модел и пак се изказвай!

  2. r16

    Така и не ги харесах тези почистващи устройства. Освен разсипан ориз или захар на ламината, друго не могат да почистят. А като се качи на килима, затъва и боксува. Ама, имал пари – дал.

Коментар