Eleglide Electric Bike – карайте на воля в града, парка и планината

Електрическите велосипеди на Eleglide са подходящи както за градско, така и за планинско каране

Лято е и електрическите колелета са по-желани от всякога – за по-удобно придвижване в града, спортуване, планински турове или колоездене в парка. Ще ви представим три електрически велосипеда Еleglide, които онлайн магазинът Geekbuying предлага с безплатна доставка от Полша.

Електрически велосипеди Eleglide на атрактивни цени са достъпни в нова кампания на Geekbuying

Eleglide M1 Electric Bike – за града и планината

Електрическият велосипед Eleglide M1 Electric Bike се отличава с мощен 250W мотор за градско и планинско колоездене със скорост до 25 км/ч. Моделът поддържа 3 режима на каране – чисто електрически, на педали и асистент (комбинация от електрически и педали), както и 5 скоростни режима, които се задават лесно с натискане на един бутон.

Eleglide M1 Electric Bike поддържа три режима на каране и пет степени на скоростта

M1 е подсигурен с предни и задни дискови спирачки и разчита на трансмисия Shimano с 21 скорости, така че ще можете да се наслаждавате на бързо или релаксиращо каране, в зависимост от нуждите и настроението.

Този градски велосипед е оборудван със сменяема литиева батерия 36V 7,5Ah, която може да се зарежда в рамката и лесно да се изважда. Едно зареждане на батерията осигурява пробег до 65 км в асистиран режим.

Eleglide M1 Electric Bike има 26-инчова гума и сменяема батерия

Колелото е направено от лека и здрава алуминиева сплав, с висока издръжливост и устойчива на корозия. Олекотеният и ефективен дизайн с 26-инчова гума прави този велосипед подходящ както за градско каране, така и за планински пътеки.

Eleglide M1 Electric Bike се предлага на цена от €599,99 с купон за отстъпка GKB722S и безплатна доставка от склад в Полша.

Eleglide M1 Plus Electric Bike – с някои подобрения

Eleglide M1 Plus Electric Bike предлага подобрения от рода на по-голяма гума и по-мощна батерия

С някои по-добри характеристики се отличава планинският велосипед Eleglide M1 Plus. При него батерията е по-мощна – 36V 12,5Ah, което предполага по-голям пробег – до 100 км в режим асистент.

Освен това този модел има по-голяма гума 27,5 инча. Предната вилка е изработена от високоякостна въглеродна стомана и снабдена с първокласен механизъм за абсорбиране на ударите.

Eleglide M1 Plus Electric Bike изминава до 100 км с едно зареждане на батерията

Останалите характеристики са същите като на предходния модел – максимална скорост 25 км/ч, три режима на каране, пет скоростни режима и трансмисия Shimano I 21 скорости.

Планинският и градски велосипед Eleglide M1 Plus Electric Bike може да се поръча за €749,99 с купон за отстъпка GKB723S и безплатна доставка от склад в Полша.

Eleglide F1 Folding Electric Bike – сгъваемият дизайн е предимство

Eleglide F1 Folding Electric Bike се отличава със сгъваем дизайн за по-лесно пренасяне и съхранение

Третият модел е Eleglide F1 Folding Electric Bike – това е сгъваем електрически велосипед, който предлага повече гъвкавост при пренасяне и съхранение. Сгъваем среден ствол и сменяема батерия, която може да се зарежда на рамката или да се сваля, осигуряват желаното удобство.

Сгъваемият дизайн правят велосипеда преносим и лесен за съхранение в колата, например, и навсякъде, където искате да го използвате. Сгъването става само за 10 секунди, а сглобяването след това е също толкова лесно.

Eleglide F1 Folding Electric Bike е направен от здрава алуминиева сплав с висока издръжливост

Eleglide F1 Folding е оборудван с мотор 250W и интелигентен безчетков контролер 36V, развива скорост до 25 км/ч, която може да се регулира в пет степени с натискане на един бутон. И тук имаме три режима на каране – чисто електрически, асистент и на педали, а трансмисията е познатата Shimano с 21 скорости. Предни и задни дискови спирачки обезпечават сигурността.

Сгъваемият велосипед за планинско и градско каране разполага с литиева батерия 36V 10,4Ah, която осигурява пробег до 85 км в режим асистент. Направен е от здрава алуминиева сплав, има висока издръжливост и е устойчив на корозия. Гумата е 26-инчова, дизайнът е олекотен и ефективен, с механизъм за абсорбиране на ударите.

Eleglide F1 Folding Electric Bike може да се купи сега за €699,99 с купон за отстъпка GKB724S и безплатна доставка от склад в Полша.

Коментар