Ferdi – множество месинджъри на едно място

Приложението Ferdi комбинира всички използвани месинджъри на едно място
(снимка: Ferdi)

В днешно време не може да се оплачем от липсата на програми за изпращане и получаване на съобщения. Но не винаги всичките ни контакти могат да се намерят на едно и също място.

Някои хора използват WhatsApp, други Messenger, Skype, Hangouts, WeChat, Telegram и т.н. Твърде много контакти в твърде много приложения. В повечето случаи ще трябва да изтриете някое от приложенията или да премахнете някой от вашите контакти.

Ferdi е приложение или браузър за съобщения, в който могат да се комбинират всички останали програми-месинджъри и да се възползваме от техните услуги на едно място.

След като инсталирате Fredi на компютъра си, ще бъдете подканени да добавите любимите си комуникационни приложения от наличния списък. Там ще намерите почти всички съществуващи програми за съобщения. Но в случай, че такава липсва, можете да я добавите и като персонализирана услуга.

За всяка услуга, която добавяте към профила си, можете да персонализирате различни функции. Така например, можете да активирате известия, да добавяте емблеми за непрочетени съобщения, както и да персонализирате иконата на ваш контакт.

Можете да добавяте толкова комуникационни услуги, колкото искате, и колкото пъти искате, без ограничения. Ако не искате трети страни да съхраняват вашата информация, имате право да създадете свой собствен сървър, но за това са ви необходими известни познания.

С Ferdi можете да добавяте толкова комуникационни услуги, колкото искате
(снимка: Ferdi)

Полезността на приложението е в това, че ви позволява да синхронизирате услугите си между устройства, ако влезете с Ferdi акаунт. Също така имате възможност да използвате приложението без акаунт, ако искате данните ви да не пътуват до външни сървъри.

Ferdi може да бъде настроен да уведомява за нови съобщения, без да разкрива съдържанието им, защитавайки изпратената информация. Или може просто да използвате функцията Ferdi Lock, която ще предпази вашите съобщения, като ги заключи с парола.

В заключение, Ferdi има потенциала да се превърне в нещо почти незаменимо за тези, които използват много услуги за съобщения.

Даунлоуд: Ferdi

Коментар