eMag приема стара електроника срещу ваучер за 50 лв.

Кампания на eMag помага на потребителите да рециклират правилно старите си електроуреди
(снимка: eMAG)

Онлайн магазинът eMag обяви, че до края на септември ще приема стари електроуреди в шоурума си в столичния „Сердика център”, в замяна на които ще дава ваучери за купуване на нови продукти на стойност до 50 лв.

Събраните уреди ще бъдат предавани на специализирана организация за оползотворяване на електронно и електрическо оборудване, уточниха от компанията, която за първи път провежда подобна инициатива в България, помагайки на потребителите да рециклират старите си електроуреди.

Няма изискване уредите да са били закупени от eMAG. Хората могат да връщат стари продукти от повече от една категория (пълен списък тук) – телевизори (срещу ваучер на стойност 50 лв.), лаптопи (ваучер за 50 лв.), настолни компютри (ваучер за 50 лв.), монитори (ваучер за 30 лв.), малки домакински електроуреди (ваучер за 30 лв.), таблети (ваучер за 15 лв.) или електроуреди от категорията „Лична грижа” (ваучер за 10 лв.).

След като върнат старите си електроуреди в шоурума на eMAG, участниците могат да използват своите ваучери веднага или да ги получат на имейл адреса си. Ваучерите са с период на валидност 15 календарни дни, считано от деня на получаването им, като ще се изпращат на електронните адреси веднъж в седмицата (всеки понеделник) за всички натрупани връщания за предходните 6 дни.

Ваучерите могат да се използват само за покупка на продукти, предлагани от eMAG, и ще важат за покупка на уред от същата категория и вид, като уреда, който е бил върнат. Те могат да се комбинират с други отстъпки и промоции на онлайн търговеца.

Коментар