Dreame T10 – мечтаната ръчна прахосмукачка

Ръчната прахосмукачка Dreame T10 почиства безупречно различни подови настилки

Изборът на прахосмукачка за дома не е най-лесното нещо на света. Трябва да отчитаме множество фактори и лични предпочитания – например, дали искаме максимална автоматизация или повече контрол. Една отлична опция са ръчните прахосмукачки, особено моделите без кабели, които несъмнено са по-удобни.

Моделът Dreame T10 изглежда като мечтаната ръчна прахосмукачка – и като външен вид, и като характеристики. Тя е компактна, лека, удобна за използване с една ръка, без кабели и същевременно мощна и прецизна в почистването на твърди и меки настилки. Цената е отлична – моделът се предлага от онлайн магазин GoGoBest за 199,99 в момента с използване на купон за отстъпка 5Q2FQ8T1YA21.

Dreame T10 е компактна, лека, с елегантен дизайн и много удобна

Какво можем да очакваме от Dreame T10? На първо място е удобството. Ръчната прахосмукачка работи на батерия, т.е. няма досадни кабели около нас, които да се оплитат в краката ни или в мебелите. Тя е и много лека – тежи едва 1,65 кг, а дизайнът ѝ е направен така, че да можем да я използваме лесно и удобно с една ръка.

Към това можем да добавим сменяемата батерия с капацитет 2500 mAh. Това означава, че ако се снабдим с резервен пакет батерии, можем да удължим двойно времето за работа на прахосмукачката. В икономичен режим на почистване, батерията поддържа работата на Dreame T10 в продължение на 60 минути. Ако жилището ни е голямо, можем да сменим изтощената батерия в процеса на почистване с напълно заредена, за да си осигурим още толкова време.

Dreame T10 може са се ползва за почистване на пода, мебелите и дори на щорите

Макар компактна и лека, Dreame T10 е мощно и ефективно устройство за почистване. Прахосмукачката разчита на безчетков мотор 400W, който осигурява всмукателна мощност 120AW. Тя е способна да почисти ефективно твърди и меки настилки както от по-едри частици, така и от косми и акари, да проникне и в трудно достъпни места за почистване.

За целта моделът идва в комплект с различни накрайници и четки. Dreame T10 може да се използва дори за почистване на клавиатурата на лаптопа, а също на дивани, спални и пердета, наред с най-стандартното приложение – почистването на пода. Основната V-образна четка е подходяща за всякакви подове и предотвратява заплитането.

Изпразването на събрания боклук става изключително лесно

Dreame T10 е оборудвана с торба за боклука с голям капацитет 0,6 л, която се освобождава само с натискане на един бутон и освен това може да се мие с вода. Същото удобство важи и за системата от филтри на прахосмукачката. Те са няколко на брой, вкл. HEPA филтър и циклонна система с 12 конуса, благодарение на които въздухът и частиците се разделят с ефективност 99,63%. Филтрите могат да се свалят и мият, което гарантира по-продължително използване на прахосмукачката.

Още една страхотна функция на Dreame T10 е електронното заключване, което се активира лесно с натискане на един бутон и привежда прахосмукачката в автоматичен режим за по-безгрижно почистване на големи площи. Ако трябва да изпълним по-специфична задача, излизането от автоматичния режим е също толкова лесно – с освобождаване на “auto-lock” бутона.

Батерията на Dreame T10 може да се сменя в движение за по-продължително използване

Не на последно място, Dreame T10 може да се съхранява и зарежда много удобно, благодарение на специална база 2-в-1, която се монтира на стената. Зареждането на батерията от 0 до 100% отнема около 3,5 часа.

Ръчната прахосмукачка e достъпна за поръчки тук: Dreame T10 на цена от 209,99 евро в момента и допълнителна отстъпка от 10% с купон 5Q2FQ8T1YA21. Цената след прилагане на купона пада на 199,99 евро.

Коментари по темата: „Dreame T10 – мечтаната ръчна прахосмукачка”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    има ръчни и автоматични – роботи, които не се държат, а сами почистват

  2. Маринов

    Тя и моята е “ръчна”, защото я държа в ръка! Авторът на статията да каже как държи своята?
    Ама че заглавие!

  3. SoC

    Dyson V8 rip off

Коментар