Samsung Bespoke Jet – лека и мощна безжична прахосмукачка

Иновациите на Sasmung спечелиха признание на Bespoke Jet на CES Innovation Awards 2021
(снимка: Sasmung)

Новата безжична прахосмукачка Bespoke Jet, за която Samsung обещава хигиенично 99,99-процентово почистване, вече е достъпна за предварителни регистрации за покупка. Моделът идва с докинг станция All-in-One Clean Station – тя зарежда прахосмукачката и автоматично изпразва контейнера за отпадък.

Bespoke Jet е по-лека от своите предшественици и използва усъвършенстван дигитален инверторен двигател за по-мощно почистване. Вложените от Samsung технологични иновации спечелиха на новата прахосмукачка признание в рамките на наградите CES Innovation Awards 2021.

Хигиенично почистване с високо качество

Когато е свързана, All-in-One Clean Station е в състояние да изпразва контейнера си за боклук автоматично, без фините прахови частици да замърсяват пространството. Това се случва благодарение на технология Air Pulse на Samsung, като междувременно прахосмукачката се зарежда автоматично.

Многослойната система гарантира 99,999% филтриране, а това означава, че по време на почистването Bespoke Jet отделя само чист въздух. Когато въздухът се засмуква, големите прахови частици се отделят, а след това се улавят във филтър с метална мрежа.

След това микрофилтърът улавя фини прахови частици и накрая филтър за фин прах улавя микропраха, който иначе лесно може да се разпилее. Всички части и филтри могат да се мият, така че да бъдат хигиенично чисти по време на експлоатацията.

Мощност в олекотен дизайн

Независимо дали се използва върху твърди подове или килими, Bespoke Jet осигурява максимално засмукване, за да свърши работата ефективно. Вграденият цифров инверторен двигател на Samsung е с 47% по-лек от двигателя на Jet906 и генерира до 210 W7 мощност на засмукване.

Елегантната безжична прахосмукачка Bespoke Jet се вписва във всеки интериор
(снимка: Sasmung)

Системата Jet Cyclone осигурява по-чист въздух и висока мощност на засмукване. Тя се отличава с високоефективна, мултициклонна структура, която създава оптимален въздушен поток с цел намаляване на въздушното съпротивление и максимално улавяне на фините прахови частици, засмукани в прахосмукачката.

Корпусът заедно с удобната дръжка на Bespoke Jet тежи само 2,5 кг – достатъчно лек за маневриране и почистване из целия дом. Така потребителят може лесно да почиства повърхностите на столове и дивани, на шкафове и маси, щорите на прозорците, долната страна на уреди и стъпалата на стълбите.

По-удобно почистване

Bespoke Jet разполага с удобен LCD цифров дисплей с поддръжка на 28 езика. Този дисплей  дава цялата необходима информация и всичко е достъпно само с един поглед, включително настройките за нивото на засмукване и състоянието на батерията. Дисплеят сигнализира при всякакви проблеми: например запушване, предмети, заседнали в четката, или липсващи филтри и дава инструкции, които да помогнат за отстраняване на проблема.

Bespoke Jet е оборудвана с батерия с голям капацитет. Прахосмукачката може да работи до един час и дори когато това време изтече, лесно може да се постави резервната батерия. Така се  удължава времето за почистване с до два часа. Технологията на Samsung гарантира, че оригиналната производителност се запазва до 70 процента в рамките на до 500 цикъла на употреба.

В унисон с концепцията Samsung Bespoke, елегантната и стилна Bespoke Jet е проектирана да се впише във всеки дом. Предлага се в цветове бяло и зелено. Потребителите могат да поставят прахосмукачката навсякъде в дома си, без да нарушават цялостния интериорен дизайн.

В момента текат предварителните регистрации за покупка на Bespoke Jet на уебсайта на Sasmung с код BESPOKE100 за ваучер на стойност 100 лв. при онлайн покупка или в магазинната мрежа на партньорите. Предварителните продажби ще започнат на 1 март. Цената на прахосмукачката все още не е обявена.

Коментари по темата: „Samsung Bespoke Jet – лека и мощна безжична прахосмукачка”

добавете коментар...

  1. Samsung BESPOKE Jet

    ~ 1550 лв без ДДС

Коментар