JIMMY PowerWash HW8 Pro – безжична прахосмукачка за $99 в GeekBuying

PowerWash HW8 Pro почиства едновременно мокро и сухо и е подходяща за всеки тип под

Рутинните почиствания на дома с прахосмукачка са много по-лесни, когато ги няма досадните кабели. А при наличие на интелигентни функции в домашния помощник, почистването става още по-ефективно, бързо и лесно.

Новата безжична прахосмукачка JIMMY PowerWash HW8 Pro, както подсказва името ѝ, се явява подобрена версия на модела PowerWash HW8. Отличава се с интелигентни функции и 300W цифров мотор, който осигурява силна засмукваща мощност от 15000Pa. Сега този отличен модел може да се купи на цена под $100 от GeekBuying (с купон NNNGPVD и плащане през Klarna)– глобалния онлайн магазин, който този месец празнува 10 години с атрактивни предложения.

Безжичната прахосмукачка JIMMY е високопроизводителна, но същевременно елегантна и лека

Както може да се очаква, PowerWash HW8 Pro може едновременно да почиства мокър и сух под. Нещо повече, тя е подходяща за всеки тип под – нейната всмукателна мощност и смарт функциите за почистване ще елиминират всяко дразнещо петно ​​по пода.

Безжичната прахосмукачка JIMMY работи на батерия и спестява неудобството на кабелите. Предлага се с два резервоара – съответно за мръсна и чиста вода. Първият е за мръсната вода от почистването на пода, докато водата във втория е за измиване и избърсване на пода.

JIMMY PowerWash HW8 Pro няма да остави и петънце по пода, независимо какъв е

Брилянтният LED дисплей на PowerWash HW8 Pro показва оставащия живот на батерията и режима на почистване. В допълнение екранът уведомява потребителите за оставащия капацитет на двата водни резервоара.

Прахосмукачката на JIMMY е високопроизводителна, но същевременно лека – тежи 5,43 кг. Нейните интелигентни функции позволяват на потребителя да почисти всеки ъгъл на стаята бързо и лесно. Освен това моделът е удобен и лесен за използване.

Батерията с капацитет 3000 mAh се сменя лесно и осигурява до 35 минути време за почистване

JIMMY PowerWash HW8 Pro е оборудвана с дълготрайна батерия с голям капацитет от 3000 mAh, който ще осигури 35 минути време за почистване в нормален режим и 25 минути в максимален.

Страхотната новина е, че подобрената версия JIMMY PowerWash HW8 Pro се предлага в момента на цена от само $109 в глобалния онлайн магазин GeekBuying – вижте офертата тук – при използване на купон за отстъпка NNNGPVD. Това е почти двойно по-малко от първоначалната цена от $209,99, а промоцията е по повод 10-годишния юбилей на GeekBuying.

Тази лека и удобна прахосмукачка ще премахне ефикасно всяка мръсотия от пода

В допълнение, ако платите този продукт през системата Klarna, ще получите още $10 отстъпка и така крайната цена става $99. Въобще, за всички покупки в GeekBuying с плащания през Klarna важат отстъпки в цените – $10 за покупки над $100; $50 за покупки над $400 и $100 за покупки над $800.

Коментари по темата: „JIMMY PowerWash HW8 Pro – безжична прахосмукачка за $99 в GeekBuying”

добавете коментар...

  1. Проверете пак линка

    Цената е 209 долара, малко над посочената в заглавието.

Коментар