Roborock Q7 Max – „2-в-1” почистващ робот на промоция в GeekBuying

Q7 Max е ефективен почистващ робот на достъпна цена, удобен и практичен

Роботизираните прахосмукачки навлизат бързо в домовете. Те са удобни, практични, функционални и най-важното – избавят ни от рутинните и често досадни задължения.

Ефективен и достъпен като цена почистващ робот Roborock Q7 Max и неговия усъвършенстван вариант Max+ предлага изгодно в момента онлайн магазинът GeekBuying по случай 10-тата си годишнина. Това може да бъде идеалният ви помощник за дома, ако разполагате с ограничен бюджет – роботът-прахосмукача струва само €309 с купон за отстъпка NNNtechnewsQ7M, а неговият събрат Roborock Q7 Max+ е на промоционална цена от €479 с купон NNNtechnewsQ7M2.

Q7 Max е устройство 2-в-1 – може да се използва едновременно за сухо и мокро почистване

Roborock Q7 Max е почистващ робот от среден клас, но трябва да се отбележи, че този домашен уред има характеристики, които можем да открием в устройствата от по-висок клас. Моделът е компактен, с 350 мл резервоар за вода и кош за боклук с голям капацитет от 470 мл. Това е функционална „две в едно” прахосмукачка за сухо и мокро почистване едновременно.

Вграденият кош за прах е достатъчно голям, за да не се налага да го изпразвате често. Важно е да отбележим, че за разлика от базовия модел, вариантът Roborock Q7 Max+ е оборудван с допълнителна приставка Auto-Empty Dock Pure – това устройство автоматично изпразва събрания прах от кошчето, когато то се напълни, за да ви спести време и усилия.

Усъвършенстваният модел Q7 Max ще ви спести време и усилия за изпразване на кошчето с прах

Q7 Max е производително устройство, с доста голяма за класа си всмукателна мощност от 4200Pa. Обикновено този показател при роботизираните прахосмукачки от среден клас е между 2000 до 4000 Pa. Така че може да очаквате ефективно почистване от Q7 Max.

Характерно за уредите на Roborok е способността им да почистват праха и да измиват мръсотията едновременно. При мокро почистване електронната помпа поддържа няколко нива на водния поток, които потребителят може да регулира в зависимост от типа на пода.

Q7 Max използва LiDAR система за картографиране на помещението за почистване и навигация

Освен това Q7 Max прилага постоянно 300G вибриращо налягане за по-голяма ефективност, но имайте предвид, че роботът няма моп функция за килими, така че е добре да ги навиете, преди да включите функцията за едновременно почистване и миене.

Както може да се очаква от един робот, Q7 Max разполага с прецизна LiDAR система, която картографира помещението и насочва умело уреда по време на почистването, използвайки набор от сензори, които идентифицират всичко около, над и под прахосмукачката. Q7 Max засича стълби, мебели и стени, за да избегне сблъсъци.

Q7 Max+ се предлага в комплект с приставка за автоматично изпразване на кошчето с боклук

За още по-голямо удобство Roborock Q7 Max може да работи с персонализирани графици за почистване на всяка стая. Те се изготвят лесно с помощта на придружаващото мобилно приложение. Можете да зададете, например, забранени за почистване зони и всякакви други персонализации, за които се сетите.

Роботът е способен също да изобрази на смартфона ви 3D карта на вашия дом, заедно с всички мебели, които имате наоколо, за да видите къде точно се намира в даден момент. Нещо повече, Q7 Max реагира на гласови команди, ако е свързан с Alexa, Google Home или Siri.

Q7 Max регулира автоматично вибриращото налягане в зависимост от типа на пода

В заключение, Roborock е създала един ефективен почистващ робот от среден клас, който притежава някои екстри, характерни за устройствата над него, но запазва ниска цена. Несъмнено, инвестицията в този робот ще ви избави от рутинни задължения и ще ви осигури спокойствието, че домът ви е винаги старателно почистен.

Моделът Roborock Q7 Max Robot Vacuum Cleaner е наличен за поръчки на цена от €309 с купон за отстъпка NNNtechnewsQ7M. По-усъвършенстваният вариант Roborock Q7 Max+ Robot Vacuum Cleaner with Auto-Empty Dock се предлага за €479 с купон за отстъпка NNNtechnewsQ7M2. Промоцията на робота е по повод 10-годишнината на GeekBuying, наред с много други продукти, които онлайн магазинът предлага този месец с големи отстъпки.

Коментар