Roborock S7 Pro Ultra – новият флагмански робот за чистене

Новата прахосмукачка Roborock S7 Pro Ultra впечатлява със способности за самообслужване

Новата прахосмукачка-робот от висок клас Roborock S7 Pro Ultra вече е на пазара. Това е продукт от водещата S серия на производителя, който заема нишата между S7+ и S7 MaxV Ultra и се отличава с повишена всмукателна мощност и смарт функции, като акцентът е върху самообслужването.

Умният домашен уред за почистване е достъпен за поръчки в момента на промоционална цена в глобалния онлайн магазин GeekBuying. Промоцията стартира вчера и ще продължи една седмица. Roborock S7 Pro Ultra струва сега €949 (вместо €1199), т.е. първите купувачи ще спестят цели €250!

Roborock S7 Pro Ultra интегрира в себе си най-модерните технологии за почистване на дома

Новият модел идва с повишена всмукателна мощност от 5100 Pa, което е над два пъти повече от 2500Pa на базовия модел S7. Благодарение на това и подобрената плъзгаща се четка, S7 Pro Ultra ще се справи лесно дори с упорити замърсявания по пода – засмуква безпроблемно прах, трохи и други частици.

В допълнение, вибриращата технология за почистване VibraRise (почистване със звукова вибрация) на Roborock е в състояние да отстрани ефективно не само свежите, но и засъхнали петна. Прахосмукачката изтърква пода с интензивност до 3000 пъти в минута, което предполага страхотна ефективност. Производителят твърди, че с тази технология S7 Pro Ultra премахва засъхнали петна с 30% по-ефективно и оставя по-малко замърсявания след себе си.

Със смарт функциите си S7 Pro Ultra вдига високо летвата при роботизираните прахосмукачки

Roborock S7 Pro Ultra също има сензор за килими, който задейства автоматично интелигентна система за повдигане на мопа, когато прахосмукачката срещне по пътя си малки препятствия или се налага да измие текстурирани/грапави подове.

Важно предимство на модела е док станцията 4-в-1, наречена Roborock Empty Wash Fill Dock, с която се доставя прахосмукачката. Тя се грижи за всичко – за изпразването на боклука, измиването на мопа и пълненето на резервоара на Roborock S7 Pro Ultra. Събира мръсотията в своя контейнер за прах с капацитет 2,5 л и може да го съхранява до 7 седмици, преди да се наложи да бъде изпразнен, в зависимост от честотата на употреба.

Roborock S7 Pro Ultra идва с всмукателна мощност от 5100 Pa – над два пъти повече от S7

Освен това станцията почиства мопа на прахосмукачката със скорост от 600 об./мин., като по време на този процес док станцията също се самопочиства. Накрая тя пълни резервоара с вода, за да осигури почистване на площ от 300 квадратни метра. С други думи човешката намеса в почистването се свежда до абсолютния минимум.

В този нов флагмански модел производителят Roborock е подобрил и зареждането на батерията. В резултат на това S7 Pro Ultra се презарежда за 30% по-малко време, отколкото своите предшественици, и се завръща по-бързо към основната си работа – да чисти ефективно.

Док-станцията 4-в-1 е ключово предимство на новата прахосмукачка Roborock S7 Pro Ultra

S7 Pro Ultra разполага също с LiDAR технология за 3D картографиране. С функцията PreciSense роботът непрекъснато сканира помещенията, за да избегне блокиране и да се адаптира към потенциални препятствия.

Нещо повече, потребителят на този модерен уред може да настрои процеса на 3D картографиране така, че роботът да се справи с почистването на няколко етажа, като разпознава на кой етаж се намира и се съобразява със забранените зони и невидимите стени. Всичко това става чрез придружаващото смартфон приложение на Roborock – там могат да се програмират още времето и вида на почистването, както и мощността.

Управлението на Roborock S7 Pro Ultra е лесно с придружаващото смартфон приложение

Ако трябва да обобщим, новата прахосмукачка S7 Pro Ultra ще ви спести рутинни ангажименти с почистването на дома, благодарение на вградените интелигентни технологии, и най-вече със способностите на робота да се самообслужва –в процеса на зареждане, събиране на боклука и почистване на самата прахосмукачка – наред с голямата всмукателна мощност и ефективната работа.

Новият модел сега е наличен за поръчки на промоционална цена с отстъпка от €250 в онлайн магазина GeekBuying. Може да се купи тук: Roborock S7 Pro Ultra Robot Vacuum Cleaner за €949 (вместо €1199), с доставка от склад в Полша.

Коментар