Три безжични прахосмукачки Redroad на достъпни цени

Ръчните безжични прахосмукачки като Redroad V17 Lite са удобни и ефективни

Всяко домакинство иска да притежава ефективна и удобна прахосмукачка. Добрата новина е, че на пазара има богат избор от уреди за почистване – както роботизирани, така и ръчни, като във втория случай липсата на кабели е силно препоръчително.

Днес ви представяме три модела от китайския бранд Redroad, които отговарят на изискванията на повечето купувачи за функционален и достъпен като цена продукт. Моделите се предлагат от онлайн магазина Hekka с атрактивни купони за отстъпка от нормалната цена.

Redroad V17

Ръчната безжична прахосмукачка RedRoad V17 е изработена от качествени материали, с внимание към малките детайли, която издържа на натоварванията във времето. Това се вижда от наличието на два HEPA филтъра и усъвършенствания дизайн на въздуховода, които позволяват на модела да улавя и най-малките частици, предотвратявайки попадането им в двигателя.

Моделът Redroad V17 е изработен от качествени материали, с внимание към малките детайли

Има голяма всмукателна мощност от 26500 Pa, благодарение на електрически безчетков мотор 450W, оборудвана е с първокласна циклонна система със 120 000 оборота в минута и може да почиства над 60 минути с едно зареждане на батерията, която е сменяема.

Филтриращата система е трислойна – състои се от класически метален филтър, повърхност от неръждаема стомана, която задържа най-много твърди частици, и система от 12 конуса, които заедно пренасят въздуха в два допълнителни филтъра, HEPA 12 и HEPA 13. Благодарение на тях, уредът постига 99,97% ефективност на отделяне на въздух и прах. Това не само защитава двигателя, но и предотвратява връщането на акари, спори и частици до 0,1 микрона в помещението.

Правят впечатление също моторизираната четка, оборудвана с колела за по-голяма мобилност, и две четки с различни форми за почистване на всяка повърхност по възможно най-добрия начин, вкл. килими и дървени подове.

Филтриращата система на Redroad V17 е трислойна, с голяма ефективност

Батерията с капацитет 2500 mAh е достатъчна за почистване на голям апартамент или къща. Налични са два режима – „Еко” на „Турбо”, които могат да се прилагат в зависимост от условията. Включената станция за зареждане възстановява батерията до 100% за около 3 часа.

Можете да купите тази прахосмукачка тук: Redroad V17 Wireless Handheld Vacuum Cleaner за €230,57 с купон за отстъпка RDV17.

Redroad V17 Lite

Ако направите известни компромиси, може да изберете модела Redroad V17 Lite. Ще получите същата всмукателна мощност от 26 500 Pa, заедно с ефективната двойна ролка. Теглото и размерите също отговарят на стандартната версия. Но има други, малки разлики. От една страна, това е дизайнът – Lite версията не се предлага в бял цвят, а е изпълнена в сиво и черно. Освен това се зарежда по-дълго и има по-малко време за работа с едно зареждане, но цената е доста атрактивна.

Моделът Redroad V17 Lite е по-икономична версия на стандартния V17

Можете да купите модела тук: Redroad V17 Lite Battery Vacuum Cleaner за €187,45 с купон за отстъпка V17LITE.

Redroad X17

Последният модел в обзора е Redroad X17 – това е интелигентна и мощна ръчна прахосмукачка, също безжична, на супер достъпна цена. Оборудвана е с дигитален безчетков мотор 350 W, който генерира всмукателна мощност до 25000 Pa, така че да отстрани щателно мръсотия, косми, отломки и твърди частици.

Безжичната прахосмукачка Redroad X17 е интелигентна и мощна, на изгодна цена

Redroad X17 използва инфрачервен лъч, който бързо анализира количеството прах пред себе си, за да регулира съответно силата на засмукване. Когато изберете режим на автоматично почистване, сензорната функция се активира и автоматично ще увеличи всмукателната мощност при откриване на зона с много мръсотия.

Прахосмукачката използва конусен циклонен филтър, който ѝ помага ефективно да отделя праха от въздуха, да предотвратява запушването, да поддържа въздуховода чист и в крайна сметка да осигури дългосрочно стабилно засмукване.

Що се отнася до автономността, Redroad X17 разполага с батерия 2000 mAh, която поддържа до 60 минути автономна работа на прахосмукачката – това е достатъчно за почистване на всяко средно голямо жилище. Освен това X17 автоматично напомня за нивото на батерията чрез различни цветове, за да я заредите, ако е необходимо.

Redroad X17 се справя безпроблемно с всякакви замърсявания, вкл. акари и алергени

На екрана се показват и режимите на работа, а те са три: автоматичен режим (до 20 минути) – прахосмукачката сама регулира силата на засмукване за по-бързо почистване и оптимизирано използване на батерията; режим на силно засмукване (до 15 минути) – подходящ за по-трудни за почистване повърхности като килими, възглавници и седалки; режим на пестене на батерия (до 60 минути) – подходящ за рутинно ежедневно почистване.

Можете да купите модела тук: Redroad X17 Handheld Vacuum Cleaner за €142,46 с купон за отстъпка RX17.

Всички изброени прахосмукачки се доставят от Hekka безплатно от европейски склад, без облагане с ДДС и с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Коментар