Roborock S7 Pro Ultra – топ прахосмукачка с два подаръка

Roborock S7 Pro Ultra е почистващ робот от висок клас с много смарт функции

Една от най-добрите роботизирани прахосмукачки, предлагани на пазара в момента, е Roborock S7 Pro Ultra. Сега феновете на марката по целия свят могат да се сдобият с модела на изгодна цена заедно с два подаръка от глобалния онлайн магазин Geekbuying.

Наименованието Ultra отговаря на високото качество и богатата функционалност на почистващия робот. Този изключителен модел, Roborock S7 Pro Ultra, е достъпен на цена от €809 с купон за отстъпка NNNROBCS7PUC (въвежда се при поръчката на продукта, валиден е до 4 май) заедно с два подаръка: 1) комплект аксесоари: 2x основна четка + 6x странична четка + 6x парцал + 6x филтър; 2) 3x торбички за прах.

Специалната обслужваща станция на Roborock S7 Pro Ultra облекчава максимално домакините

Какво прави този почистващ робот толкова желан? S7 Pro Ultra е интелигентен, ефективен и издръжлив уред за сухо и мокро почистване, който е оборудван с функции на изкуствен интелект и специална станция за изпразване на събрания боклук. Така например, умната прахосмукачка на Roborock може сама да изцежда кърпата за почистване. А използваната вода автоматично се изсмуква от прахосмукачката и се съхранява в контейнера за мръсна вода на станцията.

Благодарение на интелигентните функции, вградени в модела, грижите на собствениците на S7 Pro Ultra по обслужване на уреда са сведени до минимум. Ако притежавате тази прахосмукачка, ще ви се налага единствено да сменяте от време навреме (веднъж на 7 седмици) торбата с боклук в станцията, където роботът автоматично изхвърля събрания боклук, да изпразните резервоара за мръсна вода и да налеете чиста вода.

Високата интелигентност на Roborock S7 Pro Ultra е отличително характеристика на робота

Наблягаме на смарт функциите, защото именно те облекчават ежедневието на домакините. Например, когато батерията на S7 Pro Ultra с капацитет 5200 mAh се изразходва, роботът автоматично се връща до зарядната станция, презарежда се и продължава да почиства от мястото, на което е прекъснал работата си.

Прахосмукачката Roborock S7 Pro Ultra е способна автоматично да разпознава подовите настилки и сама да задейства съответните технологии за почистване. Засмукването на прах и боклуци от пода е рутинна задача за уреда. Когато пък открие килим (разпознава настилка с дебелина до 5 мм), роботът активира почистване с кърпа.

Roborock S7 Pro Ultra автоматично разпознава настилката и прилага подходяща технология

Миенето на пода не се свежда просто до влачене на мопа. Благодарение на специална система VibraRise с 3000 вибрации в минута, роботът изпълнява тази задача много по-прецизно и премахва дори засъхнала мръсотия, а ефективността на почистване се подобрява с до 30%.

Умната прахосмукачка знае по всяко време къде се намира, дори когато почиства многоетажни жилища. За това помага една от най-усъвършенстваните системи в света за сканиране и навигация, с които е оборудвана S7 Pro Ultra. Роботът постоянно актуализира картата на помещенията, в резултат на което се придвижва по-бързо и ефективно в процеса на почистване.

В комплектът с базова станция, Roborock S7 Pro Ultra е перфектният почистващ робот

Но какво е една смарт прахосмукачка без мобилно приложение? Със смартфон апликацията за S7 Pro Ultra винаги можете да видите точно къде се намира роботът, къде вече е бил и къде все още предстои да отиде. Можете да задавате стаи и различни зони за почистване, да изграждате виртуални стени и забранени зони. Картите, видими в приложението, могат да бъдат както класическа 2D, така и обемни (3D). Предвидена е и специална матрична карта, която помага на прахосмукачката да навигира по-прецизно.

В допълнение, можете да зададете параметрите за почистване отделно за всяка стая. Например, за някои стаи с повече боклук ще ви е необходима максималната мощност на S7 Pro Ultra, докато за други ще бъде достатъчен икономичният режим на почистване. А картите ще ви позволят да идентифицирате мебелите и да зададете прецизно почистване само около леглото, например.

Набор от аксесоари се доставят безплатно, като подарък с покупката на Roborock S7 Pro Ultra

Не на последно място сред смарт функциите е възможността за управление с гласови команди чрез популярния Google Assistant. Силно качество на Roborock S7 Pro Ultra е и нейната способност постоянно да се учи и усъвършенства, така че с течение на времето тази прахосмукачка става все ефективна в почистването.

Що се отнася до производителността на S7 Pro Ultra, тя е на топ ниво. Роботът има всмукателна мощност до 5100 Pa и никакви боклуци по пода няма да останат несъбрани. За най-упоритите замърсявания е предвиден режим Max+, докато в останалите случаи са достатъчни обикновените режими на работа. За кухнята, в частност, е налична функция за рутинно почистване след готвене, която се активира с едно щракване.

Три торбички за прах също са подарък към покупката на Roborock S7 Pro Ultra

Впечатляват и някои конструктивни особености в дизайна на S7 Pro Ultra. Сред тях е здравата гумена четка, която е разположена много близо до пода – това подобрява почистването. Друг плюс е, че роботът не допуска заплитане на косми в четката, което е често срещан проблем при почистване на жилища с домашни любимци в тях.

В заключение можем да кажем, че почистващият робот S7 Pro Ultra напълно оправдава суперлативите за него. А цената с отстъпка и двата подаръка, които Geekbuying дава, правят тази смарт прахосмукачка особено привлекателна.

Можете да купите прахосмукачката тук: Roborock S7 Pro Ultra – за €809 с купон за отстъпка NNNROBCS7PUC (валиден до 4 май) и два подаръка: комплект аксесоари, който съдържа 2x основна четка + 6x странична четка + 6x парцал + 6x филтър; 3x торбички за прах. Доставката е безплатна от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар