Smart Vacuum Cleaner – ултра евтин почистващ робот

Този почистващ робот предлага базови функции на невероятна цена

Роботизираните прахосмукачки почистват все повече домове. Ако за първи път избирате модерен помощник, можете да започнете пътешествието в света на роботите с едно изключително достъпно като цена устройство. Вижте какво може този автоматичен чистач.

Замитане, всмукване и измиване – тази 3-в-1 комбинация от услуги предлага семплият почистващ робот Smart Vacuum Cleaner, достъпен в момента на цена от само €66,99 в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка до купувачите.

Почистващият робот отдолу – с две въртящи се четки, засмукване и моп кърпа

С две четки и всмукателна мощност 2500 PA машинката се справя с всякакви видове прах, косми и мръсотии по пода. Това компактно и работливо роботче може да мете и почиства, да засмуква и да избърше пода с мопа, спестявайки време и усилия на домакините.

Smart Vacuum Cleaner разполага със сензорни бутони за управление, лесно достъпни на горния панел. Почистването на пода може да започне с натискане само на един бутон. Същевременно, може да управлявате работата на уреда и от мобилния си телефон чрез съответното приложение – да изготвяте маршрути ии да регулирате силата на засмукване.

Управлението на робота е лесно и удобно с три сензорни бутона

Роботизираната прахосмукачка поддържа няколко режима на почистване, вкл. случаен, за ръбове и режим, който се активира с бутон и ви позволява да наблегнете на почистването на конкретно място. Разнообразието от режими ще отговори на различни нужди на домакинствата.

В допълнение, Smart Vacuum Cleaner може да планира свой собствен маршрут за почистване и освен това поддържа режим на гласово управление, като е съвместим с високоговорители като Tmall Genie, Xiaodu, Google, Amazon и други.

Почистващият робот може да се управлява и от мобилно приложение

Роботът има кутия за прах с вместимост 350 мл и е подходящ за почистване на помещения с площ до 120-150 кв. метра с вградената литиева батерия 3,7V 2500 mAh. Това е икономично устройство с номинална мощност 21W.

Макар и в най-бюджетния сегмент на роботизираните прахосмукачки, Smart Vacuum Cleaner не е лишен от интелигентност. Роботът има механизъм за защита от падане – когато достигне ръба на стълбището, например, той автоматично се обръща и предотвратява падането от високо.

Роботът е подходящ за почистване на помещения с площ до 150 км. метра

Освен това роботът има опасваща гумена лента, която ще предпази от увреждане мебелите, до които се докосва по време на почистването. Колелата осигуряват здраво сцепление, за да избегнат лесно подхлъзване, и са устойчиви на удари. В комплекта на робота влизат четки за прах, кърпа за моп, захранващ адаптер с кабел и кутия за прах.

Можете да купите почистващия робот тук: Smart Sweeper Vacuum Cleaner – само за €66,99 в глобалния онлайн магазин Cafago и безплатна доставка.

Коментар