Мусала Софт със златен медал на CeBIT 2013

Разработеното на база „cAPPalogue” приложение дава възможности за таргетиране на рекламните съобщения и бързо увеличаване на аудиторията

Разработеното на база „cAPPalogue” приложение дава възможности за таргетиране на рекламните съобщения и бързо увеличаване на аудиторията

Българската фирма Мусала Софт получи златно отличие на международните награди „European Seal of e-Excellence” за разработка в сферата на мобилните технологии с „cAPPalogue”. Наградите бяха раздадени на церемония в рамките на технологично изложение CeBIT 2013.

„cAPPalogue” улеснява крайния потребител в процеса на избор на продукти, а на търговеца предоставя адекватен на модерните канали на комуникация метод за поднасяне на информация за неговите оферти.

„Светът на мобилните приложения е вече отвъд развлекателните апликации. В портфолиото ни рязко се увеличава броя на корпоративните клиенти, за които мобилните идеи са задължителен начин за по-добро позициониране в конкурентната бизнес среда“, коментира Елена Маринова, президент на Мусала Софт.

Мобилната разработка на компанията е избрана за носител на златен приз сред проекти на 100 ИКТ фирми от цял свят. Експертно жури от инвеститори, предприемачи и ИТ специалисти отличи най-иновативните продукти и услуги в сферата на ИКТ.

“В момента сме изправени пред сериозна криза, която може да бъде преодоляна само ако европейската икономика развие и запази своята конкурентоспособност в световен мащаб. Важно е, че европейската дигитална индустрия е призната за своята иновативност и изключителен растеж, дори и при настоящите неблагоприятни икономически условия”, заяви Маргарета Мазура, генерален секретар на форума на e-Excellence.

Мобилната платформа „cAPPalogue” дава възможност за разпространение на информация във версия, подходяща за iOS и Android мобилни устройства. Платформата е универсална и лесно разширяема, като предоставя уеб базиран интерфейс за дефиниране на съдържанието, заедно с неговите категории, структура, шаблони.

Разработеното на база „cAPPalogue” приложение дава възможности за таргетиране на рекламните съобщения и бързо увеличаване на аудиторията. Продуктът комбинира предимствата на телевизионната, печатната, онлайн и радио рекламата.

Коментар