Questers Group открива развоен център в Пловдив

Александър Дрангажов, изпълнителен директор на Questers

Александър Дрангажов, изпълнителен директор на Questers

В началото на юни Questers Group ще отвори нов офис в Пловдив. Вторият български развоен център на компанията ще осигури работа за ИТ специалисти от Пловдив и региона, които ще работят съвместно с екипите, управлявани от Questers в София, както и международните централи на компанията.

Повечето позиции, за които компанията търси специалисти, ще бъдат отворени едновременно, както за кандидатите от столицата, така и за специалисти от града под тепетата. Първите десет работни места, за които пловдивчани ще могат да кандидатстват, ще бъдат в екипа на английския системен интегратор за електронна търговия Javelin Group.

„Пловдивският офис ще бъде напълно интегриран към съществуващия в София. За повечето от клиентите ни от целия свят на практика няма значение дали консултантите ни са в София или Пловдив“, казва Дан Хоскинг, мениджър клиенти в компанията.  Офисът на Questers Group в Пловдив ще се помещава в Capital City Center.

Questers Group предлага услуги, спомагащи развойната дейност на международни софтуерни и технологични компании. България е предпочитана като място за развойна дейност пред останалите източноевропейски държави, твърди CEO-то Александър Дрангажов.

Коментар