Acer K132 /K135/ K335 – нови Travel проектори

Acer K132 /K135/ K335 гарантират яркост до 1000 ANSI лумена, комбинирана с 10 000:1 динамичен контраст

Acer K132 /K135/ K335 гарантират яркост до 1000 ANSI лумена, комбинирана с 10 000:1 динамичен контраст

Аcer въвежда нова Travel-серия проектори K335, K135 и K132 за презентации пред бизнес партньори и споделяне на мултимедийни файлове. Компанията позиционира устройствата като „идеални за мобилни потребители”, тъй като са компактни и лесни за носене – теглото им варира от 0,42 кг до 1,3 кг, а размерите им са по-малки от формат A5.

Към лесното пренасяне е добавено и мигновено включване/изключване, като така се пести време при подготовка и след приключване на работа с проекторите – можете просто да ги изключите от контакта и да ги приберете.

Всички проектори гарантират яркост до 1000 ANSI лумена, комбинирана с 10 000:1 динамичен контраст, подобрен чрез технология DynamicBlack. Резолюцията WXGA прави изображенията по-изразителни, като същевременно позволява възпроизвеждане на HD съдържание.

HDMI портът дава възможност за лесно свързване с компютри, DVD плейъри или игрови конзоли. Нещо повече, HDMI портът е съвместим с MHL, така че видео, снимки или игри могат да бъдат стриймвани от смартфон или таблет на голям екран. Необходимо е само да се свърже мобилното устройство към проектора с MHL кабел за автоматично синхронизиране на аудиото и видеото, като в същото време устройството се зарежда.

Travel-серията проектори на Acer съчетава DLP с LED технология на лампата за подобряване на качеството на картината

Travel-серията проектори на Acer съчетава DLP с LED технология на лампата за подобряване на качеството на картината

Като опция се предлага донгъл за безжична проекция. Това позволява сваляне на съдържание чрез Miracast от всички сертифицирани мобилни устройства, а DLNA улеснява споделянето на дигитална мултимедия у дома. В допълнение, Acer eDisplay разполага с нов потребителски интерфейс, с големи и интуитивни икони за по-лесен контрол, както и със Support Folders за всички видове медии.

Acer K335 и K135 имат четец на SD карта (microSD за K135) и USB порт, които позволяват възпроизвеждане на мултимедия директно от USB устройство или от карта с памет. Плюс това, благодарение на вградената поддръжка на Office и PDF Documents Reader, те могат да възпроизвеждат Office или PDF файлове без компютър. Можете лесно да гледате и споделяте различно мултимедийно съдържание, включително снимки, аудио и видео файлове.

Travel-серията проектори на Acer съчетава DLP с LED технология на лампата за подобряване на качеството на картината. LED технологията предлага няколко предимства в сравнение с традиционните лампи. На първо място, почти отпада смяната на лампата, тъй като тя издържа до 30 000 часа в ЕКО режим, а липсата на чупливи части, като нишки или тръби, увеличава живота й. В допълнение, технологията на LED лампата е без опасни вещества като живак или халогенни газове и в сравнение с традиционните лампи може да помогне да се намали консумацията на енергия.

Проекторите Acer К132, К135 и К335 вече са налични в магазинната мрежа у нас и могат да бъдат намерени на препоръчителни крайни цени съответно 899 лв., 999лв. и 1499лв.

Коментар