Flip PDF Professional – превръща PDF в е-книги

Програмата Flip PDF Professional позволява преобразуване на PDF файлове в електронни книги с удобни възможности за прелистване на страници. Интерфейсът на програмата е минималистичен и модерен, подходящ за използване от всеки потребител. Наличен е панел с меню, няколко бутона за бързи операции, табове за настройки и панел с текущия проект.

Flip PDF Professional позволява лесно създаване на пълноценни е-книги

Flip PDF Professional позволява лесно създаване на пълноценни е-книги

Flip PDF Professional може да импортира PDF файлове с много страници, със специфични размери и оформление. Програмата предлага множество опции за редактиране, както и възможности за избор на фон и теми от списък с шаблони или файлове от твърдия диск – PNG, JPG, BMP и SWF.

Възможно е добавяне на други файлове към проекта, онлайн плъгини, букмаркове, геометрични фигури, текст, аудио, видео и др. Програмата поддържа популярните операции „undo” и „redo”, изтриване на елементи, мащабиране, копиране и поставяне.

След завършване, проектът може да бъде съхранен на твърдия диск във файл с формат HTML, ZIP, EXE или APP, да бъде изпратен по имейл, публикуван на FTP сървър, превърнат във плъгин за WordPress, модул за Joomla или Drupal.

Flip PDF Professional поддържа също режим на команден ред (Command Line), през който може да се автоматизира процесът на създаване на флаш е-книги, без да се налага отваряне на Windows десктоп приложение. Програмата струва 299 долара.

Даунлоуд: Flip PDF Professional

Коментари по темата: „Flip PDF Professional – превръща PDF в е-книги”

добавете коментар...

  1. Боби

    Може ли електронна книга в PDF с аудио, видео и снимки да се запише директно на Flip?

Коментар