Две компании с призове за инвеститор на годината в ИТ

Зам.-министър Георги Тодоров връчи две награди „Инвеститор на годината” в ИТ на компаниите „Комвърс България” и „Експириън България”

Зам.-министър Георги Тодоров връчи две награди „Инвеститор на годината” в ИТ на компаниите „Комвърс България” и „Експириън България” (снимка: МТИТС)

„Комвърс България” и „Експириън България” получиха призове „Инвеститор на годината” за 2013 година в сектор „Информационните технологии” от заместник-министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Георги Тодоров.

„Комвърс България” (Comverse) бе отличена за създаването на регионален експертен и развоен център, в който работят над 130 български ИТ специалисти. Другият победител в категорията – „Експириън България” (Experian), също избра нашата страна, за да създаде регионален център за маркетинг услуги, в който са наети над 300 българи, съобщиха от МТИТС.

Годишните награди „Инвеститор на годината” се организират за осми пореден път от Българската агенция за инвестиции. В рамките на конкурса се номинират и награждават инвестиционните проекти с най-значим принос в различните сфери на българската икономика, реализирани през 2013 г.

Коментар