PayPal въвежда авторизация с пръстови отпечатъци

Притежателите на Galaxy S5 първи ще могат да се възползват от новата услуга на PayPal

Притежателите на Galaxy S5 първи ще могат да се възползват от новата услуга на PayPal

Операторът PayPal добави възможност за авторизация с пръстови отпечатъци при извършване на мобилни плащания. Технологията е реализирана съвместно със Samsung.

Притежателите на Galaxy S5 първи ще могат да се възползват от новата услуга. В смартфона има вграден датчик за пръстови отпечатъци, благодарение на който потребителите могат да влизат в PayPal акаунтите си само с едно докосване, без да въвеждат логини и пароли.

Услугата на PayPal позволява на потребителите да извършват покупки в онлайн магазини, да се възползват от специални оферти на търговците и да получават съобщения за направените плащания.

За да ползват новата възможност, потребителите трябва да инсталират на своя смартфон приложение от PayPal. Освен за Galaxy S5 приложението е достъпно и за други устройства като смарт часовниците Gear 2 и фитнес гривната Gear Fit.

Коментари по темата: „PayPal въвежда авторизация с пръстови отпечатъци”

добавете коментар...

  1. Ifkooo

    Стига сте търсили кусури. Който плаща през paypal знае какво значи това. Като толкова издребнявате с думите, ползвайте си българския e-pay. Там си пише вход в системата 😀

  2. bai Ivan

    Явно думите упълномощаване и одобрение или пък потвърждение вече не са модерни. Трябва да сме фешън пийпъл !

  3. Някой

    Какво е това авторизация? 😀 Не можете ли да го напишете на нормален български.

Коментар