LED проектор интегрира в себе си компютър

Проекторът генерира достатъчно голямо изображение и съответства на изискванията за домашен кинотеатър

Проекторът генерира достатъчно голямо изображение и съответства на изискванията за домашен кинотеатър

Компанията Holatek предлага устройство, което комбинира LED проектор и компютър. Моделът A2 LED фактически не се нуждае от външен сигнал, за да проектира изображение, а ползва за тази цел вградения компютър под управление на Windows 8.1.

Достатъчно е да включите клавиатура и мишка чрез порт USB или безжично през Bluetooth, за да получите всички възможности на пълноценен ноутбук или стационарен РС. Устройството предлага стандартен десктоп, връзка към Wi-Fi и интернет, 32GB SSD, възможност за свързване на всякаква периферия и пускане на приложения.

Holatek LED-A2 има компактни размери и силен светлинен поток от 1000 лумена

Holatek A2 LED има компактни размери и силен светлинен поток от 1000 лумена

Holatek A2 LED има компактни размери – колкото половин лист във формат А4 – и силен светлинен поток от 1000 лумена. Това позволява генериране на достатъчно голямо изображение при показване на презентации в осветени помещения и напълно съответства на изискванията за домашен кинотеатър.

Проекторът има резолюция 1280х800 точки, а светодиодната технология осигурява широк цветови обхват и точно цветопредаване. Наличен е стандартен набор от аудио и видео входове за връзка с компютри, плейъри и др.

Светодиодният източник на Holatek A2 LED издържа до 30 000 часа. На практика, устройството може да се ползва интензивно в продължение на 10 години.

Коментар