Trojan Killer – открива и премахва заплахи

Програмата Trojan Killer помага на професионалистите да откриват и премахват заплахи от типа троянци, спайуер, адуер и друг зловреден софтуер. При стартиране Trojan Killer извършва автоматичен ъпдейт на дефинициите, след което сканира компютъра.

trojan killer

Статистиката показва сканираните памет, регистри и файлове, както и откритите инфекции. Лог файлът съдържа информация за името и типа на откритите вируси, както и пътя до всеки инфектиран файл.

Налични са четири режима на сканиране при старт на програмата – стандартен, бърз, пълен и т.нар. „removable”. Предвидена е възможност за редактиране на параметри и забрана на звуковите известия. Опитните потребители могат да зададат режим на дълбоко сканиране, който е по-бавен, но с по-голяма ефективност.

Скенерът в реално време защитава от е-заплахи. Допълнителни инструменти сканират компоненти на Windows като ActiveX, Windows услуги, IE разширения и др.

При работата си Trojan Killer използва много памет, така че потребителите на по-стари системи може да изпитат влошаване на производителността. 15-дневна пробна версия на програмата е достъпна за сваляне безплатно.

Даунлоуд: Trojan Killer

Коментар