Able2Extract PDF Converter – преобразува PDF документи

Предстоящата версия 9 на Able2Extract PDF Converter ще добавени редица нови възможности

Предстоящата версия 9 на Able2Extract PDF Converter ще добави редица нови възможности за преглеждане, редактиране и преобразуване на PDF документи

Предстои да излезе нова версия 9 на кросплатформения конвертор на PDF документи Able2Extract PDF Converter. Приложението извлича данни от PDF документи и ги преобразува във формати като Word, Excel, PowerPoint и др.

Разработчикът Investintech набляга на кросплатформения характер на своя продукт. Able2Extract работи на трите най-популярни платформи – Windows, Mac и Linux, като потребителите на всяка една от тях получават пълния набор от функции. В допълнение, при покупка на лицензен ключ, потребителят може да работи на всяка платформа и да превключва между тях.

Във версия 9 са добавени редица нови възможности, вкл. създаване на сигурни PDF файлове и печатане на документите, без да бъдат отваряни. Разработчикът е интегрирал в конвертора функции за редактиране на страниците – изтриване, преоразмеряване, преместване, завъртане, мащабиране и др.

Able2Extract PDF Converter разполага със специална опция за конверсията на Excel документи, която улеснява процеса. Налична е възможност за предварителен преглед, преди финалното преобразуване. Във версия 9 тези възможности са доразвити и усъвършенствани. Променен е също така потребителският интерфейс, съобщиха от разработчика.

Конверторът разполага с бърз инструмент за преглеждане на PDF файлове, наречен PDF Viewer, който има качество, сравнимо с това на Adobe. Вграден е и модул за разглеждане на страниците на PDF документа като умалени изображения (thumbnails). Това спестява време, тъй като позволява бързо преглеждане на дълги документи и позициониране на точното място в документа, което потребителят желае да конвертира.

Пробна версия на Able2Extract PDF Converter е достъпна за сваляне безплатно от сайта на разработчика. Пълният лиценз на конвертора струва 99,99 долара. В момента е налична версия 8, като до броени дни се очаква да излезе новата версия 9.

Даунлоуд: Able2Extract PDF Converter (версия 9 излиза на 3 декември 2014 г.)

Коментар