Quip – мобилният текстов редактор излезе и за десктопи

Quip Desktop може да работи на настолни и мобилни компютри под управление на Windows и Mac OS X

Quip Desktop може да работи на настолни и мобилни компютри под управление на Windows и Mac OS X

Популярният мобилен текстов редактор Quip, създаден от бившия технически директор на Facebook Брат Тейлър, се сдоби с настолна версия. Новото приложение Quip Desktop е достъпно за платформи Windows и Mac.

И досега потребителите на настолни РС можеха да работят на Quip, но само през браузъра. Отчитайки факта, че много от потребителите на Quip ползват тази възможност, разработчикът решава да създаде и настолна версия.

Quip се ползва от милиони обикновени потребители и от над 30 хиляди компании, сред които Facebook, Quora, Stripe, CNN и Al Jazeera. Все повече професионалисти обработват текстове с Quip, подчертават от компанията.

Quip Desktop е „най-добрият офис редактор за всяко устройство, вкл. ноутбук” и 2,6 пъти по-бърз от Microsoft Word, твърди разработчикът, цитиран от TechCrunch. Приложението може да работи на Windows 7 и по-нови версии, както и на Mac OS X 10.8 и следващите издания на епълската платформа.

Базовата версия на приложението е напълно безплатна и може да свали от официалната уеб страница на проекта. Цената на продукта за бизнес потребители е 12 долара месечно за един лиценз.

Даунлоуд: Quip Desktop

Коментари по темата: „Quip – мобилният текстов редактор излезе и за десктопи”

добавете коментар...

  1. video-editors.ru

    Набор текста, размещение объявлений, ответы на вопросы клиентов фирмы, консультации по сайту и услугам компании.

  2. video-editors.ru

    Это достаточно простая работа, всё, что от вас требуется -набор текста с отсканированного документа.

Коментар