Zeus IDE – мощна среда за разработчици

Zeus IDE е добре структурирана среда за разработчици с вграден дебъгер и компилатор

Zeus IDE е добре структурирана среда за разработчици с вграден дебъгер и компилатор

Софтуерът Zeus for Windows се явява мощен текстов редактор и интегрирана среда за разработчици, с поддръжка на синтактични маркери за популярните програмни езици.

Начинаещите потребители може да се сблъскат със сложен интерфейс в началото, но скоро ще открият, че средата всъщност е добре структурирана за удобно използване. По-голяма част от действията се извършват в централното работно пространство с помощта на маркери за C++, Fortran, Go, Python и много други езици.

Страничният панел осигурява бърз достъп до компонентите на проекта. В допълнение, файловете могат да се идентифицират лесно чрез включения експлорър. От отделни менюта са достъпни инструменти като калкулатор, ASCII таблица и др.

Zeus IDE позволява създаване на множество темплейти със специални функции. Макросите също подобряват работния процес, като е предвидена възможност за лесно създаване на нови макроси с помощта на мишката и клавиатурата.

Тестването на кода за грешки е улеснено, благодарение на вградения дебъгер, който може да се конфигурира. Отделно, налична е възможност за ползване и на външен дебъгер. Предвиден е и компилатор за завършване на проекта.

Даунлоуд: Zeus IDE

Коментари по темата: „Zeus IDE – мощна среда за разработчици”

добавете коментар...

  1. fg

    от IDE-та ми се повдига

Коментар