Farbar Recovery Scan Tool – премахва пораженията от вируси

Farbar Recovery Scan Tool е практична и ефективна помощна програма за откриване и премахване на проблеми, причинени от малуер и вируси

Farbar Recovery Scan Tool е практична и ефективна помощна програма за откриване и премахване на проблеми, причинени от малуер и вируси

Farbar Recovery Scan Tool е комплексна, но сравнително лесна за използване от опитни потребители програма, която открива и премахва пораженията от вируси и друг зловреден софтуер.

Програмата е портативна, т.е. не изисква инсталация и може да се изпълни веднага след сваляне, без да прави промени в системните регистри. В допълнение, приложението може да се изпълнява и от външни носители като USB флашка, например.

Farbar Recovery Scan Tool е предназначена за по-напреднали потребители, тъй като изисква по-детайлно разбиране и използване на командния ред, когато се премахват или фискират откритите заплахи.

Програмата може да работи в нормален и безопасен режим, в зависимост от нуждите. Тя сканира цялата система и генерира TXT файлове с резултатите, вкл. списък с инсталираните програми, точки за възстановяване на системата, планирани задачи, Windows акаунти, системни грешки и друга информация.

Farbar Recovery Scan Tool може да търси специфични файлове или редове от регистрите по ключова дума. Като цяло това е една практична и ефективна помощна програма за откриване и премахване на проблеми, причинени от малуер и вируси.

Даунлоуд: Farbar Recovery Scan Tool

Коментар