Avast Premier – най-добрият продукт за защита на Avast

Avast! Premier включва защита в реално време, различни методи за сканиране, щитове срещу заплахите и някои по-специални функции

Avast Premier включва защита в реално време, различни методи за сканиране, щитове срещу заплахите и някои по-специални функции

Avast Premier е най-класното решение за сигурност на популярния разработчик Avast. Пакетът включва усъвършенствани инструменти за защита на потребителите от всевъзможни кибер заплахи.

Програмата стъпва на технологията, която използват и останалите продукти от серията Avast, но за разлика от най-близкия си събрат, Avast Internet Security, предлага допълнителни функции като автоматичен ъпдейт на софтуера, шредер на данни на военно ниво и възможност за достъп до компютри независимо от местоположението на собственика.

Avast Premier включва защита в реално време, различни методи за сканиране – бърз, пълен и настройваем, щитове за уеб, пощенските акаунти, чата и P2P връзките, както и комфортно управление на защитната стена и антиспам модулите.

Продуктът се отличава с три ключови характеристики. Първата от тях е Automatic Software Updater – модул, който сваля и инсталира автоматично последните ъпдейти на вирусните бази данни, като освобождава потребителя от този ангажимент.

Компонентът Data Shredder осигурява изтриване за постоянно на данни чрез технология от военен клас, която не позволява възстановяваното им – тази функция ще бъде от голяма полза на потребители, които ценят високо своята неприкосновеност.

Последната от трите отличаващи характеристики е AccessAnywhere – по-скоро това е услуга за отдалечено свързване към компютри с инсталиран Avast Premier и възможност за контрол, независимо от мястото на достъп. Едногодишен лиценз за продукта струва 50 долара.

Даунлоуд: Avast Premier (30-дневна пробна версия)

Коментар