Acer показва у нас топ геймърската линия Predator

Два десктоп компютъра, два модела монитори, лаптоп и гейминг таблет очакват любителите на паралелните светове в столичния Ялта клуб на 29 ноември

Два десктоп компютъра, два модела монитори, лаптоп и гейминг таблет очакват любителите на паралелните светове в столичния Ялта клуб на 29 ноември

Acer ще разкрие пред българска аудитория тежката си артилерия за геймъри – линията компютри и таблети Preadator. Събитието ще се състои тази неделя – на 29-ти ноември следобяд, в столичния Ялта клуб.

Два десктоп компютъра, два модела монитори, лаптоп и гейминг таблет очакват любителите на паралелните светове, съобщиха от българското представително на Acer.

Всички устройства от серията Predator имат мощни изчислителни и графични възможности, специални функции, които създават допълнителни удобства за геймърите, и „зверски” дизайн.

Скоро след официалната премиера на гейминг гамата, по време на IFA 2015  в Берлин, новите продукти Predator вече се предлагат и на българския пазар. Компанията очаква в Ялта клуб геймъри, фенове на игрите, блогъри и представители на медиите.

Гейминг ентусиастите могат да тестват всички устройства, а водещите на представлението Strangera и Bloody ще коментират на живо игрите в гейм зоната. В чилаут залата пък ще бъдат разположени три партньорски щанда.

Освен вълнуващи игри Acer България обещава и награди за посетителите на Predator. Входът за събитието е свободен, като е необходима единствено предварителна регистрация на сайта на Predator.

Коментар