GearBest сбъдва списъка с обещания за 2016

Прекарвайте повече време със семейството, е една от препоръките на GearBest

Прекарвайте повече време със семейството, е една от препоръките на GearBest

Интересна кампания във връзка с настъпващата Нова година стартира популярният онлайн магазин GearBest.com. Сайтът предлага на потребителите от цял свят да си направят списък с обещания за 2016 г., като във всяка категория магазинът препоръчва различни хай-тек продукти, способни да удовлетворят пожеланията.

2016 Resolutions List включва няколко предварително дефинирани от GearBest категории с обещания, като е предвидена възможност и самите потребители да добавят нови категории, както и да ги споделят със семейството и приятели.

Списъкът започва с препоръка за повече физическа активност с цел поддържане на добра форма (Exercise more, keep fit). Тук потребителите могат да изберат най-чудновати джаджи и уреди за спорт и гимнастика – от фитнес гривни до скутери. Всички те са достъпни за покупка от онлайн магазина на доста конкурентни цени.

На второ място GearBest съветва клиентите си да прекарват повече време със семейството (Spend more time with family). За тази цел онлайн търговецът лансира устройства от рода на домашни проектори, ТВ приставки и дори дронове (квадрокоптери).

Светодиодните технологии са удачно решение за украсата на дома

Светодиодните технологии са удачно решение за украсата на дома

Цените в GearBest определено ще спестят пари на клиентите на онлайн магазина. Това е и основното послание в следващата категория от списъка за 2016 г. – Save money (find the best deals). Действително, в сайта можете да намерите безпрецедентни оферти – например смарт часовник за 20 долара или таблет с Windows 10 и Android 4.4 за около 77 долара.

За желаещите да посетят нови места  (Travel to new places) GearBest е предвидил широка гама от навигатори, видео камери и други устройства, които улесняват пътуването – например трансформиращ се скутер за бързо и удобно придвижване заедно с багажа на летището.

Разбира се, отделено е особено внимание и на меломаните. Секцията „Слушайте повече, говорете по-малко” (Listen more, talk less) е мястото, откъдето можете да купите на изгодни цени слушалки, говорители с атрактивен дизайн, карти памет и редица други аксесоари за музикално забавление.

Шлемове за виртуална реалност и дрехи с електроника ни правят да изглеждаме различви

Шлемове за виртуална реалност и дрехи с електроника ни правят да изглеждаме различни

GearBest има какво да предложи и за украсата на дома (Decorate my home) – например най-различни светодиодни осветления, вкл. лампи, кабели, атрактивни висулки и др. Цените и тук са сред най-конкурентните на пазара.

„Бъдете по-страхотни” (Be more awesome) е следващото пожелание, което онлайн магазинът отправя към потребителите. В тази секция са включени продукти от рода на шлемове за виртуална реалност, тениски с вградена електроника и дори „плаващ” глобус, който демонстрира технологията на магнитна левитация.

И накрая, може би най-разумното пожелание, е „Quit Bad Habits”, което ни приканва да се откажем от лошите навици, в частност пушенето. За това могат да помогнат устройствата от типа електронната цигара, каквито има в изобилие в онлайн магазина.