Коника Минолта развива бизнес с Вали Компютърс

„Визията на марката Develop е да бъде водещ доставчик на решения и услуги за печат, сканиране и управление на документи в малки, средни и големи компании и организации”, поясни Елена Дречева-Владимирова

„Визията на марката Develop е да бъде водещ доставчик на решения и услуги за печат, сканиране и управление на документи в малки, средни и големи компании и организации”, поясни Елена Дречева-Владимирова

Решения за оптимизация на разходите за печат и по-висока ефективност в управлението на документните процеси представиха у нас Konica Minolta и нейният партньор Вали Компютърс. В частност, двете компании наблегнаха на Develop – търговска марка на световния ИТ гигант.

„Визията на марката Develop е да бъде водещ доставчик на решения и услуги за печат, сканиране и управление на документи в малки, средни и големи компании и организации”, поясни Елена Дречева-Владимирова, изпълнителен директор на Коника Минолта България.

Решенията на Develop позволяват на компаниите лесно да се справят с основните проблеми при ежедневната работа с документи – това става чрез софтуер за управление на документите и съдържанието, допълни Димитър Сотиров, консултант бизнес процеси в Коника Минолта България.

Така например, convert+share предлага функции като OCR, конвертиране на файлове, разчитане на баркод, разделяне на документи чрез баркод и др. Решението премахва ръчните работни процеси и оптимизира документопотока, като пести време и усилия на служителите.

Друг продукт, dokoniCASE, представлява корпоративно решение за управление на съдържанието, което гарантира ясни и автоматизирани процеси в компаниите, спестявайки време и разходи. dokoniCASE позволява на мениджърите да имат контрол над важната информация в тяхната организация като документи, имейли, фактури, договори и др.

От май 2015 г. Вали Компютърс е официален партньор на Konica Minolta и предлага пълната гама лазерни принтери, многофункционални устройства и софтуерни решения за работа с документи с марката Develop.

„Партньорството ни с Develop допълва портфолиото на Вали Компютърс с широка гама от устройства за печат, копиране, сканиране, дистрибуция и управление на документи. Софтуерните решения за работа с документи добавят стойност към хардуерните продукти”, коментира Снежана Хинова, търговски директор на Вали Компютърс.

Коментар