Polaroid Snap – модерната класика е достъпна и у нас

polaroid_snap_2

Polaroid Snap, потомокът на известните „полароиди” от 90-те години, е напълно цифров, с 10-мегапикселов сензор

Интригуващият Polaroid Snap – цифров фотоапарат с вграден принтер, вече е достъпен на българския пазар. С помощта на това устройство можете само за една минута да направите снимка и да я отпечатате на специална хартия.

Polaroid Snap бележи завръщането на една класика, казват от официалния вносител на продукта у нас – компанията Дигитален Свят ООД. Това е хибридно устройство, което световноизвестният производител на фотоапарати за моментни снимки Polaroid лансира като нов начин за снимане, принтиране и споделяне на вълнуващите мигове от живота ни.

Модерният Snap е потомък на известните „полароиди” от 90-те години на миналия век, които също можеха да печатат мигновено снимки. Новият модел обаче е напълно цифров, с 10-мегапикселова матрица и обектив с фиксиран фокус.

polaroid_snap_1

Модерният Polaroid Snap идва с уникални филтри и функционалности

Всяка снимка, направена с тази компактна камера, може да се отпечата само за една минута. За целта Polaroid Snap използва вградено мини устройство за печат върху специална хартия с размери 5,08×7,62 см. Имате избор от три цветни режима – пълноцветно, черно/бяло и ретро сепия.

В допълнение, можете да отпечатате кадрите с класическа бяла рамка на Polaroid или без рамка. Патентованата технология Zink Zero Ink осигурява снимки с изключително наситени цветове, а специалното полимерно покритие предпазва разпечатките от прах, ултравиолетови лъчи и избледняване.

Продажбите на Polaroid Snap ще започнат през четвъртото тримесечие на годината на цена от 100 долара

Polaroid Snap заснема и отпечатва мигновено вълнуващите моменти от живота

Производителят е предвидил удобна възможност за съхраняване на уловените моменти. Едновременно със снимането, устройството може да записва изображенията на micro SD карта памет с капацитет до 32 GB.

Нещо повече, Polaroid Snap идва с уникални филтри и функционалности. Така например, в режим фото кабина камерата ще направи шест бързи снимки в рамките само на 10 секунди, а вграденият софтуер позволява задаване на 10-секунден таймер при правене на колективни снимки.

Polaroid Snap е потомък на известните "полароиди" от 90-те години на миналия век, които също можеха да печатат мигновено снимки, но е напълно цифров

Хибридният апарат Polaroid Snap е достъпен на пазара у нас на цена от 299 лв.

На корпуса на устройството няма статичен дисплей, но за сметка на това е предвиден подвижен визьор в горната част. Polaroid Snap разполага с автоматична светкавица и може да се монтира на селфи стик или статив. Вградената батерия се зарежда през micro USB порта.

Polaroid Snap е достъпен за покупки в големите магазини за електроника, вкл. Технополис, Техмарт и Office 1, на крайна клиентска цена от 299 лв., уточниха от официалния вносител Дигитален свят ООД. Комплектът включва самото устройство, кабел microUSB и удобна връзка за ръка. Специализираната хартия ZINK Paper се продава се отделно, като консуматив.

Коментар