VS-320+ LCD Projector – домашно кино на достъпна цена

VS-320+ LCD Projector осигурява мултимедийно развлечение у дома, на изключително достъпна цена

VS-320+ LCD Projector осигурява мултимедийно развлечение у дома, на изключително достъпна цена

Макар че във всеки дом вече има модерен телевизор, устройства като проекторите и мултимедийните плейъри също са търсени от потребителите, тъй като дават разнообразие и гъвкавост при гледане на съдържание от различни източници. Добрата новина е, че на пазара се предлагат подобни устройства на доста ниски цени.

Типичен представител на достъпните проектори е VS-320+ LCD Projector, предлаган на промоция този месец в глобалния магазин GearBest.com за около 40 долара. Моделът прожектира картина с „нейтив” резолюция 320×240, яркост 60 лумена и контраст 300:1, има компактни размери и множество интерфейси.

Отстрани и отзад на проектора ще откриете интерфейси AV, VGA, USB и HDMI

Отстрани и отзад на проектора ще откриете интерфейси AV, VGA, USB и HDMI

Фокусът на картината може да се настройва ръчно, като диагоналът варира от 60 до 300 инча на разстояние от 2,3 до 11,9 метра, според информация от производителя. LED лампата издържа над 3000 часа работа и на практика няма нужда от смяна. Устройството е оборудвано с Hi-Fi говорител с мощност 4 вата.

VS-320+ LCD Projector разполага с множество интерфейси за приемане на сигнал от различни източници. Отстрани и отзад на проектора ще откриете интерфейси AV, VGA, USB и HDMI за свързване на DVD плейър, лаптоп, геймърска конзола „set-top” кутия и други устройства. Наличен е също слот за карти памет с капацитет до 1000 GB.

Компактният проектор за $40 има „нейтив” резолюция 320x240, яркост 60 лумена и контраст 300:1

Компактният проектор има „нейтив” резолюция 320×240, яркост 60 лумена и контраст 300:1

Можете да управлявате проектора от разстояние чрез дистанионен пулт с инфрачервен сигнал. Картината, която ще видите, е в съотношение 16:9 или 4:3, поддържат се всички популярни формати за видео, изображения и аудио, така че да се наслаждавате на излъчваното съдържание без ограничения и компромиси.

VS-320+ LCD Projector е достъпен в две цветови разновидности – черно и бяло. Устройството има размери 13,50×12,50×6,00 см и тежи 413 грама. Цената на VS-320+ LCD Projector в момента е $39,99 при въвеждане на код/купон GBVS32, с безплатна доставка по целия свят. Комплектът включва самия проектор, захранващ адаптер, дистанционно управление, AV кабел и ръководство за потребителя.

Коментари по темата: „VS-320+ LCD Projector – домашно кино на достъпна цена”

добавете коментар...

  1. ха

    Ето от новата статия тук на същия клас прожектор, но на цена $30:
    everbuying.net/product1166814.html

  2. ха

    Прав си тази резолюция е ужасна. При това поръчката носи допълнителни рискове – банкови карти и опасностите от тяхното източване като се ползват по интернет, неудобството за създаването на въпросната карта, както и дълго чакане. Накрая може при транспортирането да счупят стоката (оптичните системи на проекторите са доста трошливи).
    Иначе това “2015 H88TV HD 1080P …… Projector” изглежда, че може да се купи (пак при споменатите по-горе неудобни условия) за $67 долара, но е с по-добра резолюция.

  3. критик

    При нейтив резолюция 320×240, единственото за което става е да играеш тетрис, ама на голям екран… 🙂
    Не разбирам къде е новината в тази статия.
    Ако продаваха нещо хубаво на ниска цена, щеше да е интересно.
    Ако продаваха нещо лошо на висока цена – поне щеше да е смешно.
    Но това, че продават евтино някакъв боклук… нищо изненадващо.

Коментар