Room Arranger – подрежда жилищното пространство

Room Arranger включва предварително дефинирани размери за всички типове обекти в жилището

Приложението Room Arranger ще ви помогне да подредите жилищното си пространство с помощта на множество полезни инструменти като редактор на подове, стени и обекти, както и да добавяте нови мебели и да ги виждате предварително как ще изглеждат в стаята.

Room Arranger ще ви е от голяма полза, когато се премествате в ново жилище или просто искате да пренаредите мебелите в настоящия си дом. В такива случаи са необходими точни изчисления, а чертаенето на лист хартия не е най-удобният начин за това.

С помощта на виртуален помощник, вграден в програмата, можете лесно да създадете нов проект – било то за отделна стая или цял апартамент. Имате избор на единица за измерване между милиметри, сантиметри или инчове.

Room Arranger включва няколко предварително дефинирани размери за всички типове обекти в жилището. Можете да добавяте врати и прозорци, столове и маси, бюра и библиотеки, легла, кухненски уреди, аксесоари за баня, стълби и дори градински мебели. Размерите, разположението и цветовете могат да са променят произволно.

Когато приключите с работата, можете да видите аранжирана цялата стая като 3D модел, да се разходите в нея с помощта на стрелката на мишката, да направите дори снимки и видео.

Даунлоуд: Room Arranger

Коментар