Симеон Донев влезе в Управителния съвет на Мтел

Симеон Донев притежава дългогодишен опит в маркетинга и продажбата на телекомуникационни продукти и услуги

Симеон Донев притежава дългогодишен опит в маркетинга и продажбата на телекомуникационни продукти и услуги

Симеон Донев бе избран за член на Управителния съвет на Мтел, съобщиха от телеком оператора, част от Телеком Аустрия Груп.

От началото на октомври УС на Мтел се състои от трима членове: Александър Димитров, главен изпълнителен директор, Милан Залетел, старши директор „Финанси” и Симеон Донев, старши директор „Маркетинг”. Тримата заедно ще отговарят за стратегическото развитие на Мтел.

„Симеон Донев е правилното попълнение в Управителния съвет на Мтел: той познава отлично компанията и индустрията, защото притежава дългогодишен опит в маркетинга и продажбата на телекомуникационни продукти и услуги”, коментира Александър Димитров, изпълнителен директор на Мтел.

Симеон Донев заема позицията старши директор „Маркетинг” в Мтел от юли 2016 г. Своята кариера в телекомуникациите започва преди 15 години във верига магазини за продажба на мобилни устройства.

През годините той постепенно заема все по-отговорни ръководни постове в различни компании от телеком индустрията в България. През септември 2015 г. Симеон Донев се присъединява към екипа на Мтел на позицията директор „Продукти и услуги”.

Донев е завършил специалност „Компютърни системи и технологии” в Техническия университет в София, уточниха от Мтел.

Коментари по темата: „Симеон Донев влезе в Управителния съвет на Мтел”

добавете коментар...

  1. МобилТел ЕАД

    Платен “репортаж”

Коментар