Иновации за по-красива усмивка показват в Пловдив

Международната изложба „Медикус, Денто, Галения” се утвърди като най-престижния делови форум на индустрията за здравето

Международната изложба „Медикус, Денто, Галения” се утвърди като най-престижния делови форум на индустрията за здравето

Световни иновации, които правят зъболечението по-естетично и по-ефективно, ще бъдат показани на изложбата „Медикус, Денто, Галения 2016” от 19 до 22 октомври в Международен панаир Пловдив с участието на фирми от 14 държави.

Микрохирургия, лазери, ултразвук, свръхпрецизни уреди заместват познатите методи и оборудване в стоматологичните кабинети. Модерните решения намаляват дискомфорта на пациента и усъвършенстват дизайна на усмивката, посочиха организаторите.

Ново поколение хирургически апарати Implantmed осигуряват висока точност на процедурите и по-голяма безопасност. Те имат уникална система за оценяване на стабилността на имплантите, която намалява риска от усложнения. Изложителите от „W&H България” ще представят още три световни новости, сред които са накрайници за различни видове манипулации с ултразвук и дентални турбини с повишена мощност.

Новост за българския пазар е системата за по-бързо възстановяване на меките тъкани и на костите Choukroun PRF. Тя се използва в хирургията, ортопедията и дерматологията, в регенеративната и естетичната медицина, обясняват от „W&H България”.

Приложението на високите технологии в стоматологичното оборудване може да намали посещенията при лекаря. Пример за това е системата T-Scan Novus, предлагана у нас от „Линеа трейдинг”. Това е единствената клинично призната дигитална система за анализ на захапката, разясняват изложителите. Изследването е изключително важно, тъй като чрез него се предотвратяват множество нежелателни последствия, водещи до допълнително лечение.

Медикус, Денто, Галения 2016” разширява географския си обхват на представените фирми, като тази година държавите са с три повече от миналата година. Специалистите могат да посетят изложбата безплатно след предварителна онлайн регистрация в сайта на Международен панаир Пловдив.

Коментар