Garmin Edge 200 – умен GPS асистент за колоездачи

Благодарение на умния асистент, ще имате на разположение в реално време подробна информация за колоезденето

Благодарение на умния асистент, ще имате на разположение в реално време подробна информация за колоезденето

Компютърните устройства вече са навсякъде с нас. Някои от тях използваме за развлечение, други за работа, а трети – за измерване на спортните ни постижения. В последната категория попада едно ново устройство, наречено от производителя компютър за колоездачи.

Компактната джаджа Garmin Edge 200 GPS Bicycle Computer се прикрепя на кормилото, за да предоставя удобна за гледане информация на колоездача. Устройството има вграден високочувствителен GPS приемник за бързо определяне на позицията.

Благодарение на умния асистент, ще имате на разположение в реално време подробна информация за колоезденето, вкл. история на маршрутите, параметри, сравнения с маршрутите на други велосипедисти от Garmin общността и т.н.

Garmin Edge 200 се прикрепя удобно на кормилото на велосипеда

Устройството Garmin Edge 200 се прикрепя удобно на кормилото на велосипеда

Моделът Garmin Edge 200 разполага с 4MB памет, която побира информация за около 130 часа колоездене. В паметта може да се запише информация за най-много 1000 колоездачни обиколки. Данни към други устройства се прехвърлят през USB и Bluetooth.

Екранът на устройството има размери 3,0х3,7 см (128×160 пиксела), покритие срещу блясък и пет режима на задно осветяване – в продължение на 15 секунди, 30 секунди, 1 минута, 2 минути и нормален.

Garmin Edge 200 поддържа пет режима на задно осветяване

Велосипедният компютър поддържа пет режима на задно осветяване

Garmin Edge 200 работи при температури от -20 градуса до +60 градуса по Целзий. Врадената литиево-йонна батерия с капацитет 3,7V осигурява работоспособност около 15 часа, без задно осветяване.

Велосипедният компютър Garmin Edge 200 е достъпен в момента на промоционална цена от $64,99 в онлайн магазина GearBest.com с безплатна доставка до България. Устройството има размери 6,90×4,80×2,10 см и тегло 0,057 кг. Комплектът включва самото устройство, кормилна скоба, Mini USB кабел, еластична лента и ръководство за потребителя.

Коментар