LEAN конференция събира топ мениджърите

Междунарданата LEAN конференция, организирана от Некст Консулт, цели да подпомогне развитието на бизнес средата в България

Международната LEAN конференция, организирана от Некст Консулт, цели да подпомогне развитието на бизнес средата в България

Втора международна LEAN конференция в България ще събере топ мениджърите на водещи компании в страната, съобщиха организаторите от Некст Консулт – официален представител на PPORF Development Institute Inc. (Япония), автор и собственик на методологията 20 Keys (20 Kлюча).

Над 200 ръководители на компании от различни сектори на бизнеса в България ще обменят опит, практики и идеи с международни експерти в сферата на LEAN (Лийн) и добрите мениджърски практики по време на втората международна LEAN конференция у нас, която ще се проведе на 21 февруари 2017 г. в София Хотел Балкан.

Конференцията цели да подпомогне развитието на бизнес средата в България. Участниците ще могат да научат повече за това как LEAN практиките и методологията 20 Kлюча работят в компании от различен мащаб и сфера на дейност. Лектори от Германия, Хърватия и България ще споделят своя опит в прилагането на LEAN и постигането на по-висока ефективност, качество и бързина.

Ще бъдат представени реални примери от български фирми, прилагащи LEAN, и положителният ефект от внедряването на подобни мениджърски практики в управлението, както и защо днес тези компании безрезервно се осланят на принципите и философията за постоянно подобрение.

Предстоят дискусии за основните предизвикателства пред бизнеса, свързани с изграждане на организационна култура, която стимулира сътрудничеството и генерирането на идеи за подобрения, помага на служителите да се чувстват разпознати и ангажирани с компанията. Бизнесът ще научи как да постигне по-високо качество, по-ниски разходи, по-бърза доставка и ефективност, за да отговори на изискванията на големите международни пазари.

Подробна информация за лекторите и темите, които ще бъдат дискутирани на 21 февруари в София Хотел Балкан, е публикувана на сайта на конференцията. Събитието се подкрепя от компании като Ролпласт, Камакс и Калинел, Националното сдружение на българските спедитори (НСБС) и Съюза на преработвателите на плодове и зеленчуци (СППЗ). Достъпът до конференцията става след предварителна регистрация.

Коментар