Димитрина Иванчева оглави HR отдела на Intelligent Systems

„Ще работим активно за въвеждане на най-добрите практики при управлението на хора”, заяви Димитрина Иванчева

Димитрина Иванчева поема ръководството на отдел „Човешки ресурси“ в консултантската фирма Intelligent Systems. Назначението е в сила от този месец, съобщиха от компанията.

На новата си позиция Димитрина ще отговаря за идентифицирането и подбора на служители, тяхното развитие и оценка на представянето, както и за работата по проекти в офисите на фирмата в България, Турция и Албания.

HP мениджърът на Intelligent Systems е магистър по организационна и трудова психология от Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Димитрина има повече от 13 години опит в областта на управлението на човешките ресурси, вкл. в KPMG и компании за подбор на персонал и кариерно консултиране като Stanton Chase International Bulgaria и HILL International Bulgaria.

„Когато поех предизвикателството на тази позиция, за мен водещ беше фактът, че компанията предоставя услуги в сферата на бизнес консултирането. Вярвам, че опитът ми в сферата  ще допринесе при създаването и имплементирането на ефективни стратегии за привличане и развитие на хората”, коментира Димитрина Иванчева.

По нейните думи, присъствието на компанията на различни трудови пазари предполага и прилагане на различен подход на всеки от тях. „Ще работим активно както за въвеждане на най-добрите практики при управлението на хора, така и за изграждане на успешна работодателска марка”, допълни тя.

Коментари по темата: „Димитрина Иванчева оглави HR отдела на Intelligent Systems”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    всл. в KPMG

    Най-яркият български пример за това е “КПМГ България”,
    която дълги години
    заверяваше без резерви отчетите на фалиралата КТБ.

Коментар