Предстои ден на SQL Server 2017 в България

Специалисти в ИТ сферата ще могат да участват безплатно в събитие, посветено на SQL Server 2017

Информационен ден, посветен на SQL Server 2017, ще запознае българските експерти от ИТ сферата с новия сървърен софтуер на Microsoft, съобщиха организаторите от SQL Master Academy – учебния център на Инспирит.

SQL Server 2017 Discovery Day ще се проведе на 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ в София и ще даде трибуна за обмяна опит и обсъждане на казуси от практиката. Достъпът до събитието е безплатен, като се изисква единствено регистрация, но местата са ограничени. Вече има сериозен интерес от страна на банки, телекоми и компании за разработка на софтуерни приложения, съобщиха организаторите.

„SQL Server Discovery Day започва да се обособява като традиционно събитие за SQL общността в България. Това е един ден, в който всички колеги могат не само да се запознаят с новостите при Microsoft SQL Server, но и да създадат и поддържат полезни контакти, както и да обсъждат теми, свързани с тяхната професия”, сподели Маргарита Наумова, основател на SQL Master Academy и управляващ партньор на Инспирит ЕООД.

Подобни събития са много полезни за поддържане на една сплотена общност от MS SQL Server експерти, подчерта Александър Йочев, технически евангелист в Майкрософт България. Компанията подкрепя инициативата на Маргарита Наумова, която е един от водещите в света специалисти по SQL Server. Лектор на събитието ще бъде и изявеният Microsoft специалист Деян Сарка.

Коментари по темата: „Предстои ден на SQL Server 2017 в България”

добавете коментар...

  1. МП

    А Оракъл не си ли плащат за реклама? Ето инфо и за тяхната среща:

    “http://website.bgoug.online/bg/events/details/99.html”

  2. Saevar

    абе има ли още кауни дето ползват това недоразумение на М$, PostgreSQL е къде къде по в бъдещето … особено ако стои на Линукс сървър..

Коментар