Височайше посещение от Кока-Кола за откриване на ИТ центъра

Бари Симпсън ще представи дигиталната стратегия на Кока-Кола на 29 май в София Ивент Център (снимка: Coca Cola)

Бари Симпсън, изпълнителен вицепрезидент и главен изпълнителен директор по информационни технологии на Кока-Кола, ще посети България по повод откриването на новия регионален развоен ИТ център в края на месец май, съобщиха от компанията.

Като част от дейностите, посветени на откриването, Симпсън ще се срещне с представители на ИТ общността в България по време на специално организирано събитие под мотото „Дигиталното бъдеще на бизнеса” на 29 май в София Ивент Център, в рамките на форума Digitalk.

Мениджърът ще представи дигиталната стратегия на Кока-Кола пред университетски преподаватели, студенти и младежи, представители на институции, неправителствени организации.

Откриването на новия развоен център за ИТ в София е поредната стратегическа стъпка на Кока-Кола у нас, подчертаха от компанията. Центърът ще доставя високоефективни бизнес решения за Кока-Кола на глобално ниво.

Основните сфери на дейност на центъра ще бъдат свързани с разработката на софтуерни решения за системен анализ, мобилни приложения, обучения, анализ на данни, роботика, инфраструктурна и информационна сигурност.

Коментар