Ziyoujiguang T18 – мощен и здрав електрически велосипед

Ziyoujiguang T18 е колело за всякакви нужди – за пътуване до работата, за пазаруване или просто за развлечение

С настъпване на пролетта идва и времето на велосипедите – те са удобни, маневрени и икономични, особено в градски условия, където придвижването с автомобили често е кошмар. Електрическите байкове дават желаната свобода, когато търсим по-практично пътуване, докато в същото време се забавляваме.

Направен от алуминиева сплав и способен да поеме товар до 120 кг, сгъваемият електрическият велосипед Ziyoujiguang T18 може да преобрази начина на придвижване в града срещу неголяма сума – $409,99 в момента. Моделът е наличен за покупки от германски склад на онлайн магазина Tomtop. Конструкцията на велосипеда позволява сгъване на някои от елементите с цел по-лесно пренасяне и съхранение.

Ziyoujiguang T18 е оборудван с 12-инчови гуми и двигател 250W

Това е мощен електрически велосипед – с двигател 250W, който поддържа скорост до 25 км/ч, а литиевата батерия с капацитет 6AH позволява на колоездача да измине 25-30 км само на електричество и до 45-50 километра, ако върти и педалите, с едно зареждане. Определено подобен капацитет ще е достатъчен за повече от един ден използване на колелото – за работа, пазаруване, возене в парка и т.н. Зареждането на батерията отнема 3-4 часа.

Ziyoujiguang T18 е конструиран с мисъл за повече удобство на колоездача. Седалката е мека, еластична и здрава и може да се настройва по височина. Педалите пък се сгъват и прибират, за да намалят габаритите на колелото при пренасяне. Сгъва се също и предната рамка, така че велосипедът придобива съвсем компактен вид.

Ziyoujiguang T18 има здрава конструкция и същевременно е направен с грижа за комфорта на колоездача

Системата за окачване намалява ударите за по-комфортно пътуване, а здравата алуминиева сплав гарантира надеждност и за по-тежките колоездачи – максималното натоварване е 120 кг, според спецификациите на производителя. Предни и задни LED светлини обезпечават безопасно колоездене на тъмно и нощем.

Когато батерията на Ziyoujiguang T18 падне под 30%, индикатор започва да мига за известно време и захранването може да бъде прекъснато, за да защити велосипеда от повреди и за по-дълъг живот на батерията. Но нали затова има и педали – възползвайте се от тях всеки път, когато условията го позволяват, за да съхраните батерията и същевременно да се забавлявате.

Сгъваемият дизайн на Ziyoujiguang T18 позволява по-лесно пренасяне и съхранение на колелото

Електрическият байк е оборудван с 12-инчови колела и дискови спирачки – на предните и задните колела. Велосипедът е водоустойчив по стандарта IP54 и може да се ползва по наклон до 20°, а теглото му е около 17,2 кг. В сгънато състояние колелото има размери 115х53х73 см. Доставя се в комплект със зарядно, гаечен ключ и документация.

Можете да купите сгъваемия електрически велосипед тук: Ziyoujiguang T18 – на цена от $409,99 в момента и доставка от склад в Германия.

Коментар