Bluetooth колонка Tronsmart T6 Plus за музикалното парти

Tronsmart T6 Plus е мощна аудиоколонка с два 20-ватови стереговорителя

Новата Bluetooth колонка Tronsmart T6 Plus с мощност 40W е на пазара от 18 април и очаквано привлече вниманието на феновете, които оцениха подобаващо дълбокия бас и възможностите за управление на портативното аудио устройство.

Наскоро ви представихме характеристиките на Tronsmart T6 Plus, доставяна от онлайн магазина geekbuying. Да припомним, това е 40-ватова безжична аудиоколонка за музикално парти – с два 20-ватови пасивни стереговорителя, които възпроизвеждат дълбок бас, благодарение на технологията SoundPulse.

Tronsmart T6 Plus идва с интуитивно колелце за управление на горния капак

Колонката с атрактивен дизайн се отличава още с мултифункционално колелце за управление, разположено на горния капак, три басови режима на възпроизвеждане и водоустойчивост по стандарта IPX6. Вградената батерия осигурява до 15 часа аудио възпроизвеждане, като освен това колонката може да се използва и за зареждане на мобилни устройства.

От доставчика наблягат и на предимствата на Tronsmart T6 Plus спрямо подобни колонки на други брандове. Така например, тя е два пъти по-евтина и същевременно два пъти по-мощна от JBL колонка – 2x20W спрямо 2x10W, а вградената батерия има по-голям капацитет – 6600 мАч срещу 6000 мАч. Освен това поддържа по-новата версия Bluetooth 5.0, в сравнение с 4.0 при своя конкурент.

Tronsmart T6 Plus има предимства спрямо подобна колонка на JBL (източник: Tronsmart)

Новата аудио колонка на Tronsmart е достъпна за покупки от глобалния онлайн магазин geekbuying в комплекти с различни аксесоари на изкушаващи цени при ползване на купони за отстъпка. Ето няколко предложения, които ще заинтригуват феновете на музикалните забавления:

Пакет от Tronsmart T6 Plus + Carrying Case + 32GB TF Card струва само $69,99 при използване на купон за отстъпка ZMZUAYOV.

Друго атрактивно предложение е Tronsmart T6 Plus + Car Charger + 64GB TF Card – комбинация, която също струва $69,99 при използване на купон за отстъпка YIXEMUCB.

Можете да изберете и Tronsmart T6 Plus + i10 TWS Earbuds – това съчетание ще ви струва $75,99, ако се възползвате от купон за остъпка BVGHZOKI.

Внимание заслужава и предложението Tronsmart Element T6 Plus 40W Speaker + Spunky Buds TWS Earbuds Black – то е на цена от $79,99 с купон за отстъпка VMNCJAPT.

В последните пет години Tronsmart успя да продаде 5 милиона Bluetooth колонки. Популярността на марката привлече и футболната звезда на Барселона Луис Суарес, който стана посланик на Tronsmart по света, вкл. на новия модел T6 Plus, излязъл на пазара миналия месец.

Освен с отличните си аудио качества, колонката впечатлява с интуитивното многофункционално колелце за управление, разположено на горния капак. С негова помощ ще можете да контролирате параметри като силата на звука, да пускате и спирате възпроизвеждането на музика, а също така да активирате хендсфри разговори.

Луис Суарес е посланикът на Tronsmart T6 Plus по света

Отстрани на колонката пък ще откриете редица бутони за управление, вкл. активиране на екулайзер, и портове, които разширяват функционалността на устройството – например слот за TF карти памет, два USB порта, гнездо за слушалки и бутон за сдвояване на Tronsmart колонки.

Аудиофилите ще оценят трите режима на работа на Tronsmart Element T6 Plus – Вокал, Дълбок 3D бас и Екстра бас, които дават най-доброто възпроизвеждане при различни сценарии на използване – за музика, филми или диско парти.

Коментар