Tronsmart Element T6 Plus – време е за музикално парти

Портативна колонка за парти с поглъщащ звук – това е Tronsmart Element T6 Plus

Наскоро на пазара излезе безжичната Bluetooth аудио колонка Tronsmart Element T6 Plus, която привлече интереса на музикалните фенове. Брандът Tronsmart, който става все по-популярен в последните години, се представя по света от специален посланик – футболната звезда Луис Суарес, играч на Барселона и националния отбор на Уругвай.

Какво прави този лайфстайл продукт толкова привлекателен? Несъмнено моделът Tronsmart Element T6 Plus с цена от $69,99 (с купон за отстъпка и подарък) грабва вниманието със своя дизайн, многофункционалност и отлични аудио характеристики. Можете да ползвате безжичната колонка навсякъде – на парти, у дома, на фитнес или при спортуване на открито, а забавлението е гарантирано.

Ето ключовите предимства на Bluetooth колонката за модерния човек, който не само работи усилено, но и обича да се забавлява пълноценно с приятели, да спортува и въобще да прекарва по възможно най-интересния начин свободното си време:

Поглъщащ бас. С технология SoundPulse и изходна мощност от 40W, аудиосистемата от две пасивни мембрани и два 20-ватови пълноспектърни говорителя възпроизвежда музика с поглъщащ бас и отчетлив вокал, за да създаде желаното настроение по време на партито.

Tronsmart Element T6 Plus грабва вниманието със своя дизайн, многофункционалност и отлични аудио характеристики

Еквалайзер с три режима. Портативната колонка предлага избор на три аудио режима, заложени в настройките на еквалайзера, които съответстват на различните жанрове – това са Вокал, 3D дълбок бас и Екстра бас.

Истинско безжично стерео. Ако свържете две колонки Tronsmart Element T6 Plus, ще получите истински 3D стерео ефект за парти с максимално аудио изживяване в честотния диапазон 20Hz-16KHz.

Интуитивно управление. Портативната колонка е лесна за управление с помощта на едно колелце, разположено на горния капак. С него можете да регулирате силата на звука, да пускате и спирате музиката, да инициирате хендсфри разговори и да ползвате услугите на гласов асистент.

Управлението на Tronsmart Element T6 Plus е лесно и интуитивно

Bluetooth 5.0. Поддръжката на актуален стандарт Bluetooth 5.0 означава по-стабилна безжична връзка и предаване на звука към колонката от по-голямо разстояние.

До 15 часа музика. Вградената в колонката литиева батерия осигурява до 15 часа възпроизвеждане само с едно зареждане – достатъчно време и за най-дългото парти.

Водоустойчивост по IPX6. Характеристика, която никак не е за подценяване, е водоустойчивостта на колонката според критериите на стандарта IPX6. Тя е проектирана така, че да издържа на капки, пот и дъжд.

Многофункционалност. Освен за забавление с музика, портативната колонка може да служи и за други цели, особено когато се използва на открито. Така например, през нейния USB порт ще можете да заредите смартфона си, ако батерията е паднала, а наоколо няма електрически контакт. Колонката поддържа също хендсфри разговори, както и възпроизвеждане на музика от micro SD карти и USB флашки.

Новата безжична колонка е достъпна за поръчки от онлайн магазина Geekbuying тук: Tronsmart T6 Plus + Carrying Case + 32GB TF Card на цена от $69,99 с купон за отстъпка ZMZUAYOV и безплатна доставка до България. Предлага се и Tronsmart T6 Plus + Car Charger + 64GB TF Card на цена от $69,99 с купон за отстъпка YIXEMUCB.

Коментар