Xiaomi JIMMY JV51 – удобна и функционална прахосмукачка

Xiaomi JIMMY JV51 е лека, удобна и маневрена вакуумна прахосмукачка

С напреднали технологии, лека и удобна, вакуумната прахосмукачка Xiaomi JIMMY JV51 сякаш е създадена за перфекционистите. Този привлекателен като дизайн и същевременно високо-функционален уред ще почисти педантично всяка настилка, стена или друга повърхност в жилището.

Разглежданият модел се отличава с многофункционален дизайн – в комплекта на устройството са включени множество накрайници за почистване, вкл. подова четка, плоска смукалка, четка за косми, четка за отстраняване на акари. Xiaomi JIMMY JV51, доставяна от онлайн магазина GeekBuying за 139 евро (с купон за отстъпка 3DYMZPCS), се разглобява и обслужва лесно – било то за промяна на функционалността, за почистване и измиване или за смяна на батерията.

Работата с Xiaomi JIMMY JV51 е по-скоро удоволствие

400W безчетков мотор от трето поколение със скорост 100 000 оборота в минута (rpm) осигурява всмукателна мощност 115AW, благодарение на което безкабелната, лека и удобна прахосмукачка на Xiaomi може да почисти всяка подова настилка, стена или други повърхности в дома от прах и боклуци.

С едно зареждане на литиевата батерия с мощност 54Wh можете да ползвате прахосмукачката в продължение на 45 минути, което е достатъчно дълго време, за да почистите голяма площ – от около 350 кв. метра в стандартен режим. Дизайнът на Xiaomi JIMMY JV51 позволява лесно изваждане на батерията за самостоятелно зареждане и смяна с нова, а в комплекта е включена и база за зареждане.

Четката на Xiaomi JIMMY JV51 почиства прах и всякакви други замърсявания по пода

Технология за борба с праха и други замърсители на Xiaomi е една от най-ефективните. Прахосмукачката отстранява ефективно прах, косми, а също така акари, бактерии и алергени, като по този начин осигурява по-чиста и здравословна среда в жилището.

Високо-ефикасната HEPA технология филтрира финия прах и предпазва от вторично замърсяване. Според производителя, ефективността на филтриране на Xiaomi JIMMY JV51 достига 99%, като прахът се разделя напълно от въздушния поток и не се губи от всмукателната мощност на прахосмукачката. Освен това няма да забележите по четката да се омотават косми по време на почистването.

Xiaomi JIMMY JV51 почиства не само пода, но и всякакви други повърхности

Тя е лека и маневрена – с тегло едва 1,46 кг и ергономичен дизайн с 65° ъгъл на ръкохватката за удобно захващане и по-малко усилия при почистване, както и за безпроблемно пренасяне. Разглобява се лесно, когато искате да измиете чашата за събиране на прах или четките за пода.

Xiaomi JIMMY JV51 може да работи в няколко режима – нормален и силен, с електрическа и неелектрическа четка. В нормален режим с електрическа четка уредът е способен да работи в продължение на 35 минути, докато при неелектрическа четка прахосмукачката издържа 45 минути. При силния режим тези времена са съответно 7 и 8 минути.

Xiaomi JIMMY JV51 се разглобява лесно за почистване и измиване

Можете да купите вакуумната прахосмукачка тук: Xiaomi JIMMY JV51на цена от 139 евро, валидна с купон за отстъпка 3DYMZPCS в онлайн магазина GeekBuying, плюс разход за доставка от склад в Германия. В комплекта влизат различни накрайници, захранващ адаптер, батерия и база за зареждане.

Коментар